el camino

>Hur många steg är det egentligen över Spanien?

>

Självklart måste jag ju involvera er läsare lite mer i min vandring…och utlyser härmed en liten tävling!
Jag kommer på onsdag när jag kommer fram till Saint Jean Pied de Port sätta på mig en ex3 connect, en stegräknare från Silva. Den kommer jag sedan ha på mig heeela vägen genom Spanien, och först när jag står framför katedralen i Santiago de Compostela kommer jag att ta av mig den.
Tävlingen går ut på att gissa hur många steg jag då har tagit, och den som gissar närmast kammar hem en egen stegräknare från Silva, av modellen ex connect. Tänk på att jag inte alltid kommer att ta raka vägen, utan säkert gör en och annan avstickare i ett par byar och städer…

Så – vad tror ni? Var med och tävla genom att lämna en kommentar till det här inlägget senast den 1 april.

Buen suerte!

14 kommentarer

 • Lisa

  >Hej vännen, jag har ingen aning.. Men jag ville mest önska dig en UNDERBAR resa och upplevelse. Ser fram emot att höra hur du haft det, och kommer tänka pa dig under de här veckorna.

  Stor kram Lisa

 • Anonymous

  >Grannen hej och go morron!
  Väckt av jobbet, svårt att somna om…snart ringer din klocka PIIIP!

  Tänkte önska dig än en gång en underbar resa, det kommer att gå bra…mycket bra 🙂

  Passar på att slänga iväg ett par siffror bara så där, du kommer att ta exakt 178102 steg och ett glädjeskutt när du kommit fram.

  Kraaaam

 • Anonymous

  >Grannen igen, lite trött tidigare…glömde en siffra. Den rätta raden skall givetvis vara 1780102 och ett skutt…

 • CO

  >Då jag gick humanistisk linje av en viktig anledning (matematik ger mig nämligen utslag och klåda), avstår jag ödmjukast från en okvalificerad gissning. Men jag önskar dig STORT lycka till och hoppas att du får ett fantastiskt äventyr. Ta hand om dig! Kramar!

 • Erika

  >1 000 354 steg! Och inte alla kommer att vara lätta, men du kommer att klara dem så bra. Du är så stark som gör detta!

  MASSOR av lycka!

 • Bittan

  >Hej.Jag vill önska dig en underbar resa och upplevelse. Ser fram emot att höra hur du har det utefter vägens gång..stor kram och var rädd om dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.