el camino

>Sista dagen

>Jaha, då var den här, den sista arbetsdagen på ganska länge. Läser i min kalender att nästa arbetsdag infaller måndagen den 26 april, och lite konstigt känns det allt. Ännu konstigare känns det att jag ska mer eller mindre varje dag fram till dess. Extraño.
Har drömt en hel del inatt, och vaknat ett otal gånger. Vet inte om det var för det faktum att jag sov i min sovsäck på soffan (var ju tvungen att testa), eller om mitt huvud bara försökte lägga de sista bitarna på plats inför idag, dagen när alla detaljer ska ordnas, väskan ska packas och bästa vännen ska vinkas av.
Börjar känna mig rätt pirrig nu faktiskt, taggad och inspirerad som aldrig förr och kan knappt vänta till om ett dygn när jag sitter på min flight till Paris. Sen väntar en spännande tågresa rakt över Frankrike, en övernattning på ett 1800-talshotell vid floden i Bayonne, en liten bussresa, och sen……..

16 kommentarer

 • Emliscious

  >helt galet! och spännande! och jag kan knappt smälta det! kan gissa då vad du känner hihi!! håller du oss uppdaterade på din resa?!

 • Helena

  >Emelie – jag kommer att hålla er lite lagom uppdaterade…så pass att jag inte tvingas bo framför en dator hela vägen… 🙂

 • Ellinor

  >Wow, säger jag bara. Så häftigt att de nu är så nära.
  Det ska bli så roligt att få följa dig och höra om dina upplevelser.
  Kram och stort lycka till!

 • Mallan

  >Så häftigt Helena! Tänk att det redan är dax, jag tyckte det var nyss du berättade om ditt äventyr, tiden går så fort! Var rädd om dig! Jag kommer också att hålla ögonen öppna efter uppdateringar! Spännande!
  Många kramar från mig till dig!

 • Lady Thirty

  >åh vad kul att du kommer att uppdatera oss lite grann, det kändes så jobbigt att inte kunna få läsa dina härliga inlägg på över en månad… 😀

  kramelikram

 • Karin

  >Ja det måste kännas lite konstigt för dig, det förstår jag. Men jag tror att du kommer få uppleva great stuff! =)

 • Pernilla

  >Vilken resa Du kommer att göra! =) Var rädd om Dig, lämna livstecken någon gång ibland så vi vet att Du lever och har det bra. Men framför allt – njut av vandringen!!

  Stora kramar =)

 • mamma

  >Hm…sömn va e de…jag har också planerat din resa inatt:)
  Jag vet att du fixar de…men men…e man mamma så e man.
  Stor varm kram.
  Hörs ikväll 🙂

 • Sandra

  >Åh vad spännande! Vilket äventyr som väntar dig. Ha det helt underbart och ta hand om dig. Ser framemot att få en uppdatering här någon gång under din resa.

 • Spanska blomman

  >Lycklig resa fina du.
  Hoppas du får ditt livs äventyr.
  Ta hand om dig. Massor.
  Njut.
  Massor av kramar
  och en lyckospark…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.