funderingar

>Ibland undrar man…

>…om allt verkligen har en mening.
Ett styrt öde eller rena tillfälligheter – vad tror ni på?

8 kommentarer

 • Sara

  >Jag tror att ALLT har en mening.
  Även om vi kanske inte inser vad pâ en gâng… Men allt här i livet verkar hänga ihop, en händelse leder oss perfekt fram till nästa. Slumpen? Nej, jag tror inte det…

  Kram, Sara

 • Christoffer Hedlund

  >Själv ser jag nog mest på att allt har sin tid, sedan styrs vi av de möten vi stöter på, refererar till Pred 3:1-8, men sedan är ju hela kapitlet fantastiskt. Ha en underbar lördag! Soliga hälsningar från Umeå!

 • Irina

  >Jag tror att det ligger en sanning i teorin om subjektiv verklighet. Att man lever i en dröm som man själv skapat sig och att allt man ser och som händer en egentligen är en projektion av ens medvetna och omedvetna tankar.

  När jag inte orkar vara djup och tänka så filosofisk… ja, då konstaterar jag helt enkelt att allt som händer är bra på något sätt och leder mig vidare i min utveckling. Vad jag däremot inte tror på är slumpen. Det är lagen om orsak och verkan som ligger bakom allt som händer.

 • Julie

  >På en måde tror jeg, at der er en mening i slt, men på den anden side, så kan det være svært nogle gange. Er der en mening med at en familie mister en de elsker, at nogle par ikke kan få det barn som de ønsker sig over alt andet i verden etc. Jeg ved det ikke, men det kan være svært at se meningen.
  God lørdag ven:-)

 • mamma

  >Att gå på livets stig är inte så lätt.
  Ibland blir det rätt,ibland fel.
  Men vad gör det,att få livserfarenhet är en viktig del i livet.
  Det är vi själva som har huvudrollen i vårt eget liv.
  Att glädjas åt det man har och inte våndas över det som man inte har.
  Vilken lycka att få se,höra och uppleva allt som händer runt omkring.
  Tack till livet och mina älskade barn Helena och Mikael 🙂
  Varm kram från ett soligt Mora.

 • Ellinor

  >Jag tror helt klart på ödet, det måste i alla fall finnas något som för tillfälligheter samman.

  Kram

 • Vida

  >Jag tror på nån form av kombination, man har alltid ett eget ansvar för livet men att vissa saker kanske är ödesbestämda..

  kramen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.