mitt Stockholm

>Kan man verkligen gå upp 02.30?

> Jag upptäckte igår att jag inte har haft en helt träningsfri dag sedan söndagen den 21 februari. Aja baja sa jag till mig själv och bestämde mig för att vila idag. Vasalopp, soffa och vila.
Det gick bra ett tag, men efter målgången på tv kände jag att det kröp i kroppen, och eftersom solen lyste från en klarblå himmel kände jag att det vore totalt vansinne att stanna inomhus.
En promenad är ju aktiv vila sa jag till mig själv, drog på mig mössan och stack ut.

Tittade på myllret av människor på Riddarfjärden. Promenerade längs Norr Mälarstrand. Möte fina Frida, som stannade upp mitt i löpsteget för att kramas. Letade upp en sista minuten-låda för att posta ett vykort som måste vara framme imorgon. Kollade in Gamla Stan. Flög iväg i tankarna. Inspekterade Hornsgatan. Mötte Micke Persbrandt (snygg men aningen skäggig). Mötte Gustav Skarsgård (mindre snygg och utan skägg). Köpte ett jättestort granatäpple. Morsade på Västerbron (90 dagar kvar…). Återvände hem.

Nu sitter jag i soffan, skönt trött i hela kroppen och energiboostad av världens godaste fruktsallad. Funderar helt ärligt på att försöka gå och lägga mig redan klockan 20, ställa klockan på 02.30 (det blir ju bara 2 h tidigare än normalt) och gå upp för att äntligen kunna se Oscarsgalan i realtid. Någon som planerar att göra detsamma?
Foto privat. Det rör sig en hel del sköna karaktärer kring Kodak Theatre…Elvis t.ex. Roadtrip i Kalifornien, våren 2006.

8 kommentarer

 • soffan

  >Oh ja, ser alltid oscarsgalan, det är tradition sedan många år tillbaka. Jag och mina bröder sammanstrålar redan 00.00, kollar "live from the red carpet", äter ost och kex och sitter uppe hela natten. Årets höjdpunkt!!

 • Ellinor

  >Vilken härlig dag du har haft. Det har verkligen inte gått att bara sitta inne när våren är i luften.
  Ser verkligen lovande ut för nästa vecka också, vilket känns skönt.
  Kram

 • mamma

  >Härliga Vasaloppssöndag 🙂
  Nu kan våren komma på riktigt.Har just kommit hem från att ha varit och övervakat,när de sista blåbären gick i mål.Tänk att vara ute i spåret 12 timmar.Otroligt.
  Då e man envis 🙂
  Nu ska jag försöka spåra den som tappade sitt diplom som jag hittade på vägen hem.
  Håll tummarna att jag lyckas.
  Ha de bäst…många kramar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.