el camino,  funderingar,  morgon

>MoRniNg tHouGhTs…

>

Det blev ingen uppstigning klockan 02.30 för mig. Tog ”sovmorgon” till 04.00, slog på tv:n och såg en dryg timme av Oscarsgalan tillsammans med min stickning, innan det var dags att promenera iväg till jobbet. Det får bli reprisen av galan imorgon kväll istället – ser verkligen fram emot det!
Hann dock bara under den dryga timmen jag såg inse ett par saker. Att jag måste se The Hurt Locker (sex Oscars!) innan den slutar gå på bio, och att fantastiska Avatar måste ses igen. På bio och i 3D.

Fick också ett par kloka ord med mig av Joe Letteri, som tog hem en award för best achievement in visual effects med just Avatar.
”Remember, the world is just as amazing as the one we created for you”
Hans ord släppte inte mitt huvud under hela min promenad till jobbet. Ett beslut togs (igen), några pusselbitar skall läggas och sen är det dags. Det måste det vara.

Någon som såg hela galan?

10 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.