el camino,  filmrecensioner

>.*.Alice in Wonderland.*.

>Ja…jag har varit på bio igen.
Tim Burton har skruvat till en redan totalt skruvad saga, så till den milda grad att man ibland bara sitter som ett stort frågetecken och ler, skakar på huvudet…men ändå njuter otroligt mycket av det fantastiska man ser. Jag är djupt imponerad över hur man skapar en sådan här film….
Se den. Men gör det på bio och helst i 3D, den kommer förmodligen inte att göra sig bra på DVD.
Jag hittade dessutom, lite överraskande, mig själv i filmen. I och för sig i formen av en galen kanin som är smått hyper och kastar tekoppar och annat runt sig, men ändå. Det är nog jag. I underlandsskepnad.
Min dag har i övrigt bestått i en massa mailande, planerande, pusslande, beslutande och galet skickande av sms. Det är snart på plats, allt det där som skall falla där det ska. Puh.
Tack alla söta bloggare för trevligt biosällskap!

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.