el camino,  funderingar,  morgon

>Har ni också sådana dagar?

>

Ja, sådana dagar när det står un espresso doble, please i pannan?
Min sömn har varit minimal, konstig och totalt störd inatt. Har vaknat otaliga gånger med en massa planer, idéer och spritt i kroppen. Morgonpromenaden genom ett sovande Stockholm gick i rasande tempo och jag känner mig fokuserad. Taggad. Yes!
Har ni en bra tisdag?
Foto privat. Thank God for espresso.

11 kommentarer

 • Pernilla

  >Solen skiner, bilen gick igenom utan anmärkning på Bilprovningen, styrkepass väntar och ev. ett Yogapass i vardagsrummet senare ikväll 🙂 Ledig från jobbet är jag också.. Så jag har en BRA tisdag.

 • Erika

  >Absolut! Chockad vakande jag efter 12 sömn. Men jag försvara det med att jag sovit som en kratta ändå. Vaknat till flera gånger och känt mig överkörd och samtidigt full av idéer. Men nu ska jag ut och njuta av solens värmande strålar och hoppas på en fortsatt bra dag!

 • Irina

  >Finns inget bättre än att få för lite sömn pga. av bubblande entusiasm – i motsats till sömnbrist som orsakats av oro och störande grannar.

  Jag sov jättegott i natt (på gott och ont). Ska på en viktig lägenhetsvisning snart. För övrigt är det fritt program

  Solskenskramar! 🙂

 • Ellinor

  >Jag dricker aldrig kaffe (har inte lärt mig det än :P) så nej, de där dagarna har jag faktiskt aldrig 😉 Dock har jag dagar som på ett eller annat sätt blir knas pga. för lite sömn och för många tankar 🙂

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.