el camino funderingar morgon

>Har ni också sådana dagar?

>

Ja, sådana dagar när det står un espresso doble, please i pannan?
Min sömn har varit minimal, konstig och totalt störd inatt. Har vaknat otaliga gånger med en massa planer, idéer och spritt i kroppen. Morgonpromenaden genom ett sovande Stockholm gick i rasande tempo och jag känner mig fokuserad. Taggad. Yes!
Har ni en bra tisdag?
Foto privat. Thank God for espresso.

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Ulrika
  9 mars, 2010 at 10:18

  >Lite vårkänslor kanske? 😉

 • Reply
  Sara
  9 mars, 2010 at 11:41

  >LIte för lite sômn, lite för mycket kaffe. Men jo, pigg och liksom… lycklig!

  Kram

 • Reply
  Pernilla
  9 mars, 2010 at 12:02

  >Solen skiner, bilen gick igenom utan anmärkning på Bilprovningen, styrkepass väntar och ev. ett Yogapass i vardagsrummet senare ikväll 🙂 Ledig från jobbet är jag också.. Så jag har en BRA tisdag.

 • Reply
  Karin
  9 mars, 2010 at 12:09

  >Yes, denna tisdag e bra, tycker jag! =)

 • Reply
  Erika
  9 mars, 2010 at 12:43

  >Absolut! Chockad vakande jag efter 12 sömn. Men jag försvara det med att jag sovit som en kratta ändå. Vaknat till flera gånger och känt mig överkörd och samtidigt full av idéer. Men nu ska jag ut och njuta av solens värmande strålar och hoppas på en fortsatt bra dag!

 • Reply
  Ingela
  9 mars, 2010 at 13:19

  >Härligt att du är taggad! 🙂

  Jag har en strålande bra dag!

 • Reply
  Irina
  9 mars, 2010 at 13:46

  >Finns inget bättre än att få för lite sömn pga. av bubblande entusiasm – i motsats till sömnbrist som orsakats av oro och störande grannar.

  Jag sov jättegott i natt (på gott och ont). Ska på en viktig lägenhetsvisning snart. För övrigt är det fritt program

  Solskenskramar! 🙂

 • Reply
  Miss Upsey Daisy
  9 mars, 2010 at 19:01

  >Sådana dagar dyker upp ibland..

 • Reply
  Ellinor
  9 mars, 2010 at 21:08

  >Jag dricker aldrig kaffe (har inte lärt mig det än :P) så nej, de där dagarna har jag faktiskt aldrig 😉 Dock har jag dagar som på ett eller annat sätt blir knas pga. för lite sömn och för många tankar 🙂

  Kram

 • Reply
  Spanska blomman
  9 mars, 2010 at 21:09

  >Underbart!!
  Vår i luften och i hjärtat…
  Känner din energi hela vägen hit.
  Kram på dig

 • Reply
  Lady Thirty
  9 mars, 2010 at 21:59

  >det har varit en solig o bra tisdag 😀
  kram

 • Leave a Reply