el camino,  löpning,  träning

>Kompensation för Prag – check!

>Helgen i Prag är nu ombokad. Jag tar med mig mamma och flyger dit för att fira vår födelsedag (ja, vi fyller år på samma dag!) i september! Ser verkligen fram emot att få spendera en hel helg med henne där, bara mamma och jag.

För sakens skull kompenserade jag idag uppenbarligen även mitt missade lopp nu på lördag. Min planerade joggingtur på löpbandet efter jobbet utvecklades nämligen till 21,1 kilometer och en hyfsad tid på 1.41.29 (4,49 min/km).
Don’t ask, jag vet inte vad som sker i min kropp just nu…det är bara för mycket energi samlat på en för liten plats. Benet höll iallafall hur bra som helst och endorfinerna nådde ett antal som är omöjligt att mäta.
Bring on Spain, por favor.
Foto privat. Glad, nöjd och lagom finurlig. Helena när hon är som bäst.

12 kommentarer

 • Christoffer Hedlund

  >Mmm skulle också vilja göra en sådan resa med mina föräldrar… kan inte bara dra med mig mor om jag ska fara dit… pappa skulle gråta blod om han inte fick smaka ölet :). Jag har berättat för många om din resa som du ska göra, många som ber för dig! Det är en fantastisk resa.
  Kram kram!

 • Anonymous

  >Oj, oj, oj, vilken rekordlängd och bra tid du fick till på löpbandet! Hur orkade du hålla på så länge på ett löpband?

 • Karin

  >Skumt, varför blev det som anonym jag kommenterade? Okej, jag säger samma igen:

  Oj, oj, oj, vilken rekordlängd och bra tid du fick till på löpbandet! Hur orkade du hålla på så länge på ett löpband?

 • Åsa

  >Kan det bli bättre mamma och dotter i Prag på självaste födelsedagen. Fint. Härligt att du fick till ett bra löppass. Det var du verkligen värd. KRAMAR

 • milla-andante

  >Så himla mysigt med en resa ihop och vilken fin födelsedagspresent hon fick när du föddes…!!
  Jag har precis cyklat i fem minuter och är helt sluuuut… hehe… Du imponerar!!!
  Kram

 • mamma

  >Åhh va mysigt de ska bli 🙂
  Ja alla ni som läser denna blogg…ni kan ju bara tänka er vilken födelsedagspresent,jag fick den där höstmorgonen på Falu BB.
  Helt fantastiskt…när denna lilla tjej såg dagens ljus.Mörkt hår nästan 1 dm långt…som med åren skulle bli blont som en rågåker 🙂
  Redan då en liten tjej med stark vilja…å den har ju inte blivit mindre med åren 🙂
  Redan vid 13 månaders ålder blev Du storasyster till en lillebror.En lillebror som inte hade lust att vänta tills de va dags.Kom 9 veckor för tidigt.
  Idag är Ni båda vuxna och har varann i vått och torrt.
  En härlig känsla 🙂
  Ha en fortsatt bra dag.
  I morron får jag träffa Er en stund 🙂
  Tack Helena för att Du är Du.
  Varm kram.

 • Ellinor

  >Härligt att du fick din resa till slut och med sådant fint ressällskap dessutom 🙂
  Du har mycket att se fram emot nu framöver.

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.