el camino glädje

>Tengo el globo en mis manos…

> 06.32 – pip! Där ligger uppenbarligen min kropps bedömning av sovmorgon. Bara att kliva upp, se solen utanför fönstret och fortsätta känna mig sådär ofattbart stark och inspirerad som jag har gjort ett tag nu… Gårdagens löpning var ett kvitto på att det mentala befinner sig där det ska, kroppen svarar och gör mig nöjd och jag går mest runt och ler. Härlig känsla!
Me parece que tengo el globo en mis manos som Luís, en skön människa och konstnär jag träffade mitt ute i Amazonas för ett drygt år sen, har målat på en stor vägg i en av Quitos mest anrika byggnader. El globo en mis manos – jorden i mina händer. Precis så känner jag just nu. Jorden är min att utforska, livet är till för att levas fullt ut.
Är det inte en hisnande tanke ändå?
Foto privat, taget en härlig dag tillsammans med Luís och min bror i Quito, januari 2009.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Kotte
  24 mars, 2010 at 12:46

  >Underbara känslor!

 • Reply
  Sandra
  24 mars, 2010 at 13:59

  >Bara rid på din glädjevåg! Du är värd den.
  Kram

 • Reply
  Lisa
  24 mars, 2010 at 17:26

  >Precis sa känner jag ocksa, himla härligt!! 🙂

  Kram vännen!

 • Reply
  Ellinor
  24 mars, 2010 at 17:41

  >Oh, din sprudlande energi smittar verkligen av sig – underbart!

  Kram

 • Reply
  Tigris Predikantan
  24 mars, 2010 at 18:27

  >Absolut, annars är man snart en fossil! *ler*
  🙂

 • Reply
  frida
  24 mars, 2010 at 21:36

  >Alltså det tråkiga med bloggpaus är ju att inte känna som att man är med i gänget Och att jag saknr dina kommentarer som lyfter mig :)! Världen är helt och hållet din, sätt bara fötterna på rätt ställe..

 • Leave a Reply