el camino,  glädje

>Tengo el globo en mis manos…

> 06.32 – pip! Där ligger uppenbarligen min kropps bedömning av sovmorgon. Bara att kliva upp, se solen utanför fönstret och fortsätta känna mig sådär ofattbart stark och inspirerad som jag har gjort ett tag nu… Gårdagens löpning var ett kvitto på att det mentala befinner sig där det ska, kroppen svarar och gör mig nöjd och jag går mest runt och ler. Härlig känsla!
Me parece que tengo el globo en mis manos som Luís, en skön människa och konstnär jag träffade mitt ute i Amazonas för ett drygt år sen, har målat på en stor vägg i en av Quitos mest anrika byggnader. El globo en mis manos – jorden i mina händer. Precis så känner jag just nu. Jorden är min att utforska, livet är till för att levas fullt ut.
Är det inte en hisnande tanke ändå?
Foto privat, taget en härlig dag tillsammans med Luís och min bror i Quito, januari 2009.

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.