el camino

>Plaskeliplask…

> Det är en ganska märklig känsla att frivilligt fylla sina skor med vatten strax innan 5 på morgonen, för att sedan stoppa ner fötterna i dem och ge sig ut på promenad till jobbet i -5 grader. Man lär sig något nytt varje dag, och har Lundhags skomakare sagt att man ska fylla sina skor med vatten så ska man det, så är det bara.
Hur tog ni er till jobbet? 🙂
Foto privat. Dagens skobad.

17 kommentarer

 • Ingela

  >Oj då, det var helt klartt en annorlunda start på dagen. Själv tog jag mig en promenad hem i snålblåsten från tandregleraren. Vackert som tusan var det vid Skeppsbron!

 • Juniorskan

  >Crazy! 🙂

  Varför ska man göra det enligt Lundberg?
  Passformen? Som man gjorde med jeansen back in the days när min mamma och pappa gled omkring i jeans tajta som ett extraskinn?

 • Åsa

  >Det är verkligen super att fylla skorna. Jag brukar även göra det med mina löparskor. tycker att det är skönt att få sin egen form direkt. Jag sprang till jobbet tillsammans med den största ryggsäcken. Kalsa måndagsryggan.
  Hoppas att du får en fin dag!
  Kramar

 • Ann

  >Du får verkligen inte dra på dig några svårläkta skavisar som sätter käppar i hjulen för maraton!
  Önskar dig en underbar vecka fina Helena, soliga kramar från E-tuna…

 • Anonymous

  >Inte var det med vatten i skorna i alla fall. Jag tog mig till jobbet som vanligt med pendeln och långpromenad. Men skorna behöll jag torra!

 • Karin

  >Inte var det med vatten i skorna i alla fall. Jag tog mig till jobbet som vanligt med pendeln och långpromenad. Men skorna behöll jag torra!

 • mamma

  >Ha ha…ja man lär sej nåt nytt varje dag 🙂
  Jag åkte bil till jobbet.
  Lycka till och hoppas skorna torkar nångång.
  Ha en fortsatt bra dag.
  Varm kram.
  (Nu e bussen bokad)

 • Sandra - en liten del av Mig.

  >Inte med vatten i skorna 🙂
  Vilka kängor är det du har? Jag ska köpa nya och det är alltid intressant att höra om andra trivs med sina. Onda fötter på vandringar är inte populärt 🙂

 • Helena

  >Sandra – det är Synchro Mid Boot från Lundhags – FANTASTISKT sköna! Rekommenderas, även om de inte är snälla mot plånboken. Låt mig dock återkomma efter mina 200 timmars vandring – ok? 🙂

 • frida

  >jag gick inte till jobbet, ett dimmigt moln tog mig dit på något sätt. trött är vad jag var och är :). ville även säga att jag tycker inte du ska känna dig pushad att uppdatera oss om äventyret, vi kommer få veta hur det var inom sin tid när du är tillbaka som en liite ny människa :)!

 • Ellinor

  >Ett väl beprövat gammalt knep.
  Så har jag gjort vid ett flertal tillfällen då jag haft skor som skavt 🙂

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.