träning

>Rekordförsök

>Klev efter jobbet upp på löpbandet och tänkte för första gången ta 5 km på 20 minuter. 4,7 km senare hade tiden runnit ut (4,18 min/km) och jag ångrar nu bittert min fega start på 11 km/h…nästa gång blir det verklighet och just nu kan jag bara glädjas åt att benet höll.
Firar det med en timme dans med bästa vännen – jippi!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Karin
  16 mars, 2010 at 18:37

  >Hoppas att dansen blir roligare!!!

 • Reply
  Magdalena
  17 mars, 2010 at 08:32

  >Det var ju en bra tid ändå!
  Har läst om din kommande vandring – vad kul! Du får byta bloggnamnet till El camino, tillfälligt! ha det!

 • Reply
  Juniorskan
  17 mars, 2010 at 08:44

  >Inser att jag har långt kvar innan jag kan kalla mig löpare om jag ska jämföra mig själv med dig.
  Bäst att låta bli 😉

 • Reply
  Emliscious
  17 mars, 2010 at 08:47

  >grymt sprunget! är det nån som är fegis så är det jag haha dags att piska på tiden =)

 • Reply
  Juniorskan
  17 mars, 2010 at 09:35

  >Du damen, kan du inte bjussa på ett inlägg för sådana som mig som behöver ta sig över tröskeln för att börja njuta av löpningen? Lite inspiration och tips på hur jag kommer igång ordentligt och på ett bra sätt kan bygga upp sträcka och tid efterfrågas 🙂

  Kram!

 • Leave a Reply