träning

>Rekordförsök

>Klev efter jobbet upp på löpbandet och tänkte för första gången ta 5 km på 20 minuter. 4,7 km senare hade tiden runnit ut (4,18 min/km) och jag ångrar nu bittert min fega start på 11 km/h…nästa gång blir det verklighet och just nu kan jag bara glädjas åt att benet höll.
Firar det med en timme dans med bästa vännen – jippi!

5 kommentarer

 • Magdalena

  >Det var ju en bra tid ändå!
  Har läst om din kommande vandring – vad kul! Du får byta bloggnamnet till El camino, tillfälligt! ha det!

 • Juniorskan

  >Inser att jag har långt kvar innan jag kan kalla mig löpare om jag ska jämföra mig själv med dig.
  Bäst att låta bli 😉

 • Juniorskan

  >Du damen, kan du inte bjussa på ett inlägg för sådana som mig som behöver ta sig över tröskeln för att börja njuta av löpningen? Lite inspiration och tips på hur jag kommer igång ordentligt och på ett bra sätt kan bygga upp sträcka och tid efterfrågas 🙂

  Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.