el camino

>¡Tack!

>Ville bara titta in och tacka för allt stöd och alla fina ord ni lämnar efter er här inne! Förutom hela sköna gänget av trogna läsare som är här har en massa nya lämnat kommentarer, och det är verkligen jättekul! Ni ställer en himla massa fragor, vilket är hur kul som helst, och självklart ska jag svara pa dem alla när jag är hemma igen och har landat lite.

Inatt har jag sovit som hur bra som helst, startat morgonen med varm gröt och känner mig starkare än nagonsin. En liten topp pa 1500 meter att besegra, sen är det nedförsbacke till dagens mal som (som det ser ut nu) bara ligger lyxiga 33 km bort.
Ha en fin tisdag – nu kör vi!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Emliscious
  13 april, 2010 at 06:36

  >så kul att du skriver så utförligt!! vilka upplevelser!!
  fortsätta ta gott hand om dej!!

 • Reply
  Nina
  13 april, 2010 at 08:08

  >Vi kankse är fler än du tror som följer dig i det tysta. Okej nu har jag ju gett mig tillkänna men det finns säkert fler än jag som dagligen är inne och läser dina kloka ord men aldrig skriver inlägg. Det är så lustigt för det känns som jag känner dig, fast jag inte gör det liksom….skumt.

  Ta hand om dig!

 • Reply
  Ullis
  13 april, 2010 at 12:15

  >Hej!!! Har hittat in till dig genom andra träningsbloggar och du är verkligen en sprudlande inspirationskälla. Lycka till och fortsätt vara du. Ta hand om dig.
  Kram Ullis

 • Reply
  Kotte
  13 april, 2010 at 13:52

  >Tack själv du!

  Underbart att få följa dig längs vägen. Du ger minst lika mycket energi till oss här hemma som vi ger dig, om inte mer!

  Nyfiken på om du verkligen klarade av att hålla 30 km idag, eller om det blev mer…

  Stora kramar (och en liten 😉 )!

 • Leave a Reply