glädje,  mitt Stockholm

>fAnTaSTic FriDaY!

>Vaknar för första gången sen NYC-resan och är pigg. Jetlagen är säkert inte borta, men idag är det något som stör den, något som verkar göra att jag förtränger att den existerar.
Kan det vara det välbehövliga frisörbesöket som startar min dag? Eller det mer än efterlängtade träningspasset som väntar efteråt, och som får min kropp att jubla redan nu? Kanske är det att jag inser att jag faktiskt njuter av vädret, trots att solen lyser med sin totala frånvaro och det ligger en grå matta över huvudstaden? Eller är det middagen med en fin vän och några helt nya bekantskaper på underbara Ljunggren ikväll som gör det lite lättare att gå upp ur sängen?
Jag har ingen aning, men hela jag bubblar och den här lediga fredagen kommer att märkas som ett leende i min kalender, jag känner det redan nu.
HaPpY fRiDaY!

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.