glädje mitt Stockholm

>fAnTaSTic FriDaY!

>Vaknar för första gången sen NYC-resan och är pigg. Jetlagen är säkert inte borta, men idag är det något som stör den, något som verkar göra att jag förtränger att den existerar.
Kan det vara det välbehövliga frisörbesöket som startar min dag? Eller det mer än efterlängtade träningspasset som väntar efteråt, och som får min kropp att jubla redan nu? Kanske är det att jag inser att jag faktiskt njuter av vädret, trots att solen lyser med sin totala frånvaro och det ligger en grå matta över huvudstaden? Eller är det middagen med en fin vän och några helt nya bekantskaper på underbara Ljunggren ikväll som gör det lite lättare att gå upp ur sängen?
Jag har ingen aning, men hela jag bubblar och den här lediga fredagen kommer att märkas som ett leende i min kalender, jag känner det redan nu.
HaPpY fRiDaY!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Sofia
  14 maj, 2010 at 08:36

  >Åhh vad härligt med så mycket smittsam entusiasm 🙂

 • Reply
  Åsa
  14 maj, 2010 at 11:14

  >Det låter så härligt Helena! Tack för ett uppiggande inlägg. Trevlig helg! Kram

 • Reply
  Sandra - en liten del av Mig.
  14 maj, 2010 at 15:05

  >Låter som att du har en riktigt härlig fredag. Njut av dagen och resten av helgen. Kram från mig.

 • Reply
  Miss Upsey Daisy
  14 maj, 2010 at 21:03

  >Happy fredag tillbaka till dig 🙂

 • Reply
  Ellinor
  15 maj, 2010 at 06:02

  >Det låter helt underbart. Hoppas att den blev precis så fin som du önskade att den skulle bli!
  Ha nu en fortsatt trevlig helg.
  Kram

 • Leave a Reply