helena morrar

>Skvallertidningar…gäsp…

>

De ligger alltid där hos frisören, och det är svårt att låta bli att bläddra i dem… Det finns dock många anledningar varför jag inte lägger mina pengar på skvallertidningar. Till exempel…ett – jag mår dåligt av bilderna och vill spy. Två – jag tycker synd om människorna. Vem går ner så mycket i vikt utan att må riktigt dåligt??? Lämna dem ifred för f*n!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Ingela
  14 maj, 2010 at 13:42

  >Kan inte annat än hålla med dig. Jag tycker det är pinsamt att läsa om "kändisar"…

 • Reply
  Sandra - en liten del av Mig.
  14 maj, 2010 at 15:04

  >Bra skrivet, jag håller helt med!

 • Reply
  Ingela
  14 maj, 2010 at 17:11

  >Ps. tänkte bara tillägga att jag gör likadant när jag är hos frisören – jag bläddrar lite, men känner sedan bara avsmak. Stackars människor som är så bevakade. ds.

 • Leave a Reply