glädje

>Överskottsenergi anyone?

>Jag har noll energi idag. Seeeg. Sömnig. Smått irriterad. Jag misstänker starkt en härlig sockerbaksmälla efter en sällsynt major fikaturné genom Dalarna igår…mammas rabarberpaj, vaniljsås, gräddtårta, pappas glass med jordgubbar…och lite bilgodis på det. En årsförbrukning socker för min kropp på en dag – bra jobbat!
Någon som har ett överskott av ork och vill dela med sig lite? Jag har nämligen en liten plan på att springa runt Djurgården efter jobbet och kan behöva en och annan nypa eNeRgi..!

2 kommentarer

 • Anna

  >Jag var nyss ute och sprang efter en vecka stillasittande pga sjukdom och skada, och vet du vad, min ben bara flög fram! Det var en så underbar känsla, endorfinerna bara sprutade ut ur mina öron och jag skratta för mig själv! Det är när träning är som bäst! Hoppas min energi kan smitta av sig lite så du också får springa och skratta för dig själv! 🙂 / Anna

 • mamma

  >Hm…som sagt de finns ju olika baksmällor haha
  Man kan ju undra vilken man helst vill ha ,om man ens vill ha nån 🙂
  Så mysigt att få träffa dej i helgen,ses snart igen 🙂
  Ha en fortsatt bra dag…kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.