älskade familjen glädje mitt dalarna

>Relaxed

> Äntligen. Det finns få saker som gör mig så lugn i kroppen som att vara på väg hem till Dalarna. Längtar efter min familj och alla kramar som jag väntat så länge på att få ge alla jag älskar. Det regnar utanför fönstret och prognosen säger att det ska fortsätta att göra det hela helgen…jag kunde inte bry mig mindre. Är vi framme snart?
Foto: Privat. Hemmagjord middag på bästa Masexpressen. Hål i huvudet på den som åker buss till Dalarna med något annat bolag.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Mallan
  27 maj, 2010 at 20:25

  >Härligt! Jag känner igen känslan! Njut nu ordentligt av helgen!=)
  Kram kram!

 • Reply
  Miss Agda
  27 maj, 2010 at 20:32

  >Vet precis hur den känslan känns i kroppen. Underbart! Njut!! Kram

 • Reply
  frida
  27 maj, 2010 at 21:26

  >Fantastisk härlig känsla och förväntan. Önskar dig en sådan helg som du vill ha! Kram

 • Reply
  Alexandra
  28 maj, 2010 at 09:40

  >Låter helt underbart. ha en riktigt härlig helg!

 • Leave a Reply