filmrecensioner

>.Robin Hood.

> Jag vet inte om det är mina otroligt höga förväntningar eller min outtröttliga faschination över Gladiator som gör det, men jag lämnar biosalongen med en lite platt känsla. Filmen är snygg, storyn bra och skådespelarna gör det de ska. Russell kommer dock alltid att vara Maximus Decimus Meridius för mig, och det förtar nog en del av känslan. Tyvärr.
Vad tyckte ni?

3 kommentarer

 • Lady Thirty

  >har inte sett den, men min svåger upplevde filmen ungefär som du…synd tycker jag.
  återkommer när jag själv har sett den!

  kramelikram

 • Kotte

  >Jag har inte sett den och kommer nog inte heller att göra det. Russell är Gladiator för mig med och Robin Hood är Kevin Costner sedan Prince of thieves.

 • Mela

  >Jag älskade den! Var skeptisk innan och trodde att det skulle vara bara vanliga Robin Hood, men så var hela storyn annorlunda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.