filmrecensioner

>.Robin Hood.

> Jag vet inte om det är mina otroligt höga förväntningar eller min outtröttliga faschination över Gladiator som gör det, men jag lämnar biosalongen med en lite platt känsla. Filmen är snygg, storyn bra och skådespelarna gör det de ska. Russell kommer dock alltid att vara Maximus Decimus Meridius för mig, och det förtar nog en del av känslan. Tyvärr.
Vad tyckte ni?

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Lady Thirty
  20 maj, 2010 at 07:49

  >har inte sett den, men min svåger upplevde filmen ungefär som du…synd tycker jag.
  återkommer när jag själv har sett den!

  kramelikram

 • Reply
  Kotte
  20 maj, 2010 at 08:48

  >Jag har inte sett den och kommer nog inte heller att göra det. Russell är Gladiator för mig med och Robin Hood är Kevin Costner sedan Prince of thieves.

 • Reply
  Mela
  20 maj, 2010 at 10:16

  >Jag älskade den! Var skeptisk innan och trodde att det skulle vara bara vanliga Robin Hood, men så var hela storyn annorlunda.

 • Leave a Reply