minnen,  träning,  träningsinspiration,  vänskap

>Det är över nu

>

Idag händer det. Jag och Sats gör slut. Mitt årskort går ut, och efter mååånga år som trogen Sats-anhängare är det dags att gå vidare, och har jag bestämt mig för att inte förnya mitt medlemsskap. Jag har det ju så lyxigt nu att jag jobbar på stans finaste gym och tränar ändå bara på jobbet numera…och gör jag inte det så tränar jag utomhus i egen regi.

Visst känns det lite tomt trots allt. Förutom att Odenplan räddade mig under några månader när jag bodde i ett totalt renoveringskaos på Hälsingegatan så har många års träning har skapat många roliga minnen, inte minst med min bästa vän. Jag kan inte ens räkna hur många svettiga timmar vi har spenderat tillsammans i Sats lokaler, och visst kommer jag att sakna att träna med henne. De dubbla klasserna på lördagmornarna på Odenplan (med den självklara apelsinen i bastun efteråt…), måndags-BodyCombaten (och ibland efterföljande BodyPump…) med Tepp waaay back på Odenplan, stapplandet på Per Markussens funk-klasser, torsdags-BodyCombaten med Fredrik på Hötorget, den fantastiska yogan (will miss it A LOT!) på tisdagsmornarna med Lena, tisdags-dansen med Niklas Modig på Hötorget, dans med Robert Sörensen på Odenplan på söndagarna, onsdags-BodyCombat med energiknippet Leon… Ren träningsglädje med roliga människor, som med åren även har blivit mina vänner utanför gymmet. För att inte tala om alla träningsmänniskor jag träffat under alla år…som vissa av dem har blivit en del av mitt liv.
Förutom alla härliga människor, är min BodyCombat det jag kommer att sakna allra mest. Sköna slagserier, mjölsyreframkallande kickar, fruktansvärd träningsvärk och ton av energi! Leon och Fredrik, som är två av de få BC-instruktörerna som är värda att träna för, är dock ändå inte kvar på Sats, så det känns inte jättetungt ändå. Leon är dessutom faktiskt kvar i stan, så ett gästspel hos honom på Sportlife kommer det garanterat att bli framöver.

Det är slut nu. Over. En ny och oviss era i mitt träningsliv har börjat – yes!

Foto privat. Min bästa vän en tisdag…eller torsdag…eller onsdag…på Sats Hötorget. Will miss it.

6 kommentarer

 • Angelica

  >Åh jag förstår precis hur du känner.
  Jag slutade på SATS i vintras efter också många många år och egentligen samma favoritpass vecka efter vecka. Men fick jobb hos största konkurrenten, så det var lika bra att sluta.
  Det ÄR BodyCombaten man saknar mest, jag vet =)

 • Åsa

  >Fina du! På måndag gör jag också slut. Jag tycker att vi ska ta en STOR kaffe eller ett glas vi på en härlig plats i solen, väldigt snart. KRAMAR

 • Karin

  >Det lät jobbigt för dej… Men livet går vidare och det går ju alltid att bli medlem igen om du ändrar dig! =)

 • Miss Upsey Daisy

  >Har också gjort slut med SATS… fick bättre avtal med jobbet och tränar gratis ( träningsbidraget täcker allt)

 • frida

  >Du är såå välkommen till Sportlife! De har bra 10ggrs kort att köpa in sig på. Säg till när du ska köra så hakar jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.