glädje,  i have a dream,  morgon

>05.12

> Det var då morgonsolen och fiskmåsarna väckte mig. Ledig och inte alls tvungen att gå upp kände jag mig självklart och ironiskt nog piggare än på länge…så att försöka förmå kroppen att ligga kvar och somna om var det inte ens tal om. På med kaffe och sen ut för att fånga morgonsolen – en sol som enligt prognosen kommer att gömmas bakom moln under förmiddagen…
Tog ett varv runt min lilla ö. Släppte tankarna fria. Tittade på vattnet. De nyvakna fåglarna. Solen. Frågade mig själv varför jag mår så orimligt(?) bra just nu. Hittade inte alla svar, och nöjde mig med det.
Tog ett varv till. Fokuserade tankarna. Planerade. Log. Tackade mig själv för att jag kan njuta av en simpel morgonpromenad. Min första dag på min oplanerade semestervecka har onekligen börjat bra, och jag ser verkligen fram emot fortsättningen…
God morgon!
Foto: Privat. En brygga jag hittade imorse, där någon tog ett dopp vid 05.30…modigt.

3 kommentarer

  • Felicitas

    >Underbar läsning sötis!! Och visst är det skönt att kunna nöja sig utan alla svar – och bara känna, utan att behöva fundera så mycket! Kramar!

  • Petra

    >Låter underbart! Jag njuter just nu också av min första semester helt utan planer – jag bara följer med strömmen… Kram på dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.