filmrecensioner

>.Dear John.

> Aldrig har väl en biobiljett varit så värd pengarna.
Det är så vackert. Sårbart. Smärtande. Och överväldigande kärleksfullt. Det värker i hela kroppen och mindre än tjugo minuter in i filmen kommer min första tår. Efter nittio minuter av gråt faller den sista, men känslan kommer att sitta kvar till imorgon…minst. Se den bara. Nu.
Jag älskar dig pappa.
Läs mer om Lasse Hallströms mästerverk här.

10 kommentarer

 • Sandra - en liten del av Mig.

  >När jag läser vad du tycker om filmen, blir jag berörd av bara det och det känns som om det är en film för mig. Ska kolla om de visar den filmen här också. Sov så gott.

 • Helena

  >Sandra – missa den inte för allt i världen. Kan börja gråta nu bara av att tänka tillbaka på den…så vacker.

 • "oroshjärta"

  >Usch den var hemskt cheesy tycker jag ,vill inte va negativ försökte se mellan fingrarna men manuset var så tunnt dialogen kass…Det var inte så att jag slösade bort 2 timmar,men jag tog inte heller med mig något…Eller jo att skrivna brev ÄR makalöst underskattat! =)
  Det fanns några små diamanter i snygga scener. Men thats it…Förövrigt var han en blandning mellan Josh hartnett & han i prison break(bara det kanske kan räcka för vissa;) ha ha Nej men du jag är glad DU gillade filmen! Önskar dig en kunglig dag! KRAM OrOsHjÄrTA

 • Helena

  >Oroshjärta – jag förstår din tanke, men OJ vad den grep tag i mig…och har fortfarande inte släppt taget. Kärlek och trassliga fadersförhållanden i samma film, det blir lite för mycket för mig…
  Ellinor – just do it, or regret it forever… Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.