älskade familjen,  resor

>Change of old plans…and some new ones

> Nej, det blev inget Dalarna. Väderkartan sa regn hela helgen, min efterlängtade moster ska jobba hela helgen och jag insåg någonstans att resan upp med lillebror skulle vara det mest lyckade med hela vistelsen. Så jag ändrade mig. Stockholm fick hålla mig kvar över helgen, och jag i min tur höll kvar lillebror som blev inbokad på min soffa istället (avdelningen plocka russinen ur livskakan…).
Sushi, lite snack och en film (som vi båda somnade till) igår, och nu vankas det frukost med reseplanering…vi tycker båda att det är dags för en ny syskonresa, och min världskarta här i köket ser lite tom ut på vissa ställen. Södra Afrika, Sydamerika och Oceanien gapar oroväckande tomma och behöver fyllas på med nålar…eller vad säger ni?
Foto: Privat. Min resehistoria…

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.