älskade familjen resor

>Change of old plans…and some new ones

> Nej, det blev inget Dalarna. Väderkartan sa regn hela helgen, min efterlängtade moster ska jobba hela helgen och jag insåg någonstans att resan upp med lillebror skulle vara det mest lyckade med hela vistelsen. Så jag ändrade mig. Stockholm fick hålla mig kvar över helgen, och jag i min tur höll kvar lillebror som blev inbokad på min soffa istället (avdelningen plocka russinen ur livskakan…).
Sushi, lite snack och en film (som vi båda somnade till) igår, och nu vankas det frukost med reseplanering…vi tycker båda att det är dags för en ny syskonresa, och min världskarta här i köket ser lite tom ut på vissa ställen. Södra Afrika, Sydamerika och Oceanien gapar oroväckande tomma och behöver fyllas på med nålar…eller vad säger ni?
Foto: Privat. Min resehistoria…

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  "oroshjärta"
  30 juli, 2010 at 12:05

  >Gud vad du reser! Härligt! Har ej besökt någon av ovan nämnda platser så jag säger som Håkan-"vart som helst så fort du kan" 😉 Kram!

 • Reply
  Anonymous
  30 juli, 2010 at 13:48

  >Namibia-Sydafrika kombo är aldrig fel…

 • Reply
  Ann
  30 juli, 2010 at 15:29

  >Åh, tänk sydafrika och mosambique, safari och grym dykning… Finns det något som ger mer pirr i magen än att planera resor med någon man älskar???!Underbart!!

 • Reply
  Ellinor
  30 juli, 2010 at 19:49

  >Oh, en sådan karta skulle jag också vilja ha.
  Kram

 • Leave a Reply