i have a dream

>Ett efterlängtat farväl…

> Sista linsen. Ever. Från och med imorgon är det glasögon(snark…) som gäller, och om en vecka lider jag förmodligen av svår operationsnervositet. Jag kan tänka mig väldigt många saker som är trevligare än att hyvla upp hornhinnan…men fattar ni hur skönt det ska bli när det är klart!? Längtar…och ska fira rejält när det är läkt och klart så att jag får dricka bubbel igen!
Foto: Privat. Min sista lins…then bye bye forever.

7 kommentarer

 • evalinn

  >Jag har inte vågat ta steget än…ska bli spännande att höra hur det känns sen när det är klart! 🙂

 • soffan

  >Ooooh, vad läskigt och spännande, och vad skönt det ska vara efteråt! Själv funderar jag just på att SKAFFA linser 🙂 .

 • Kotte

  >Jag gjorde det för två år sedan. Den metoden som använder sprit för att lösa upp yttersta hinnan istället för att skära upp den.

  Dagarna efteråt gör det ont, men det går över snabbt.

  Underbart att slippa linser.

 • Suzan

  >Så skönt att slippa såntdär.. opererade ögonen när jag var 18… nu har jag terminalglasögon ibland om jag jobbar framför datorn en hel dag..

 • whynja

  >Spännande; du kommer definitivt inte att ångra dig! Jag gjorde en Lasek för två år sedan. Fruktansvärt ont i en vecka, men idag ser jag perfekt. Värt varenda krona!

 • Åsa

  >Jag tycker att det låter som en bra prioritering vännen. För övrigt så har du verkligen köpt en Åsamatta till ditt kök. 😉 Jag tror att det blir operationövertalning om att den ska in i vår lilla stuga. Viktor är lite rädd för underbara färger. Mycket av den inställningen har dock ändras under de här 6 åren tillsammans så jag tror att den snart ligger där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.