i have a dream

>Ett efterlängtat farväl…

> Sista linsen. Ever. Från och med imorgon är det glasögon(snark…) som gäller, och om en vecka lider jag förmodligen av svår operationsnervositet. Jag kan tänka mig väldigt många saker som är trevligare än att hyvla upp hornhinnan…men fattar ni hur skönt det ska bli när det är klart!? Längtar…och ska fira rejält när det är läkt och klart så att jag får dricka bubbel igen!
Foto: Privat. Min sista lins…then bye bye forever.

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  evalinn
  29 juli, 2010 at 11:48

  >Jag har inte vågat ta steget än…ska bli spännande att höra hur det känns sen när det är klart! 🙂

 • Reply
  Anna
  29 juli, 2010 at 13:41

  >Åhhh, va modigt gjort!!!
  Jag har inte vågat tagit steget ännu att prata med de som utför operationerna..

 • Reply
  soffan
  29 juli, 2010 at 13:50

  >Ooooh, vad läskigt och spännande, och vad skönt det ska vara efteråt! Själv funderar jag just på att SKAFFA linser 🙂 .

 • Reply
  Kotte
  30 juli, 2010 at 03:14

  >Jag gjorde det för två år sedan. Den metoden som använder sprit för att lösa upp yttersta hinnan istället för att skära upp den.

  Dagarna efteråt gör det ont, men det går över snabbt.

  Underbart att slippa linser.

 • Reply
  Suzan
  30 juli, 2010 at 10:04

  >Så skönt att slippa såntdär.. opererade ögonen när jag var 18… nu har jag terminalglasögon ibland om jag jobbar framför datorn en hel dag..

 • Reply
  whynja
  30 juli, 2010 at 10:56

  >Spännande; du kommer definitivt inte att ångra dig! Jag gjorde en Lasek för två år sedan. Fruktansvärt ont i en vecka, men idag ser jag perfekt. Värt varenda krona!

 • Reply
  Åsa
  2 augusti, 2010 at 11:27

  >Jag tycker att det låter som en bra prioritering vännen. För övrigt så har du verkligen köpt en Åsamatta till ditt kök. 😉 Jag tror att det blir operationövertalning om att den ska in i vår lilla stuga. Viktor är lite rädd för underbara färger. Mycket av den inställningen har dock ändras under de här 6 åren tillsammans så jag tror att den snart ligger där.

 • Leave a Reply