morgon musik

>Love the way you lie

>Musik är en stor del av mitt liv, och Spotify är mitt bästa sällskap under mina morgonpromenader. Jag brukar ta tillfället i akt att ta ett steg utanför mina vanliga playlists och passa på att hitta lite ny musik när jag är ute och går. Antingen bestämmer jag ett ord som jag söker på eller så hoppar jag in på ”Whats new?” och väljer något på måfå…alltid lika spännande!
Imorse hittade jag en låt (säkert sen på bollen som vanligt…) som ligger långt bort från my cup of tea när det gäller musik, men den fastnade direkt! Den är redan tillagd på min träningsmusikslista (dagens längsta ord) och har gått varm hela morgonen här hemma. Vad tycker ni? (Hämta den till din Spotify här.)
Foto: Privat. Min ö i morgonsol.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Ellinor
  20 juli, 2010 at 09:17

  >Låten är egentligen ganska fin men tyvärr har mina kollegor på jobbet spelat sönder den (och många andra) så nu är den inte fullt lika bra längre 😉
  Gillar också Spotifys "What's new". Ett superbra sätt att upptäcka ny musik på.
  Kram

 • Reply
  Anna
  20 juli, 2010 at 14:46

  >Ja den låten är bra!

  Oohh, kanske skulle försöka få med mig någon och se Melissa Horn när hon kommer hit nästa vecka… Yran är så gräsligt dyr bara! Tycker snåla Anna. 🙂

 • Reply
  Sandra - en liten del av Mig.
  20 juli, 2010 at 18:43

  >Den är bra, jag tycker att hon har så härlig röst 🙂

 • Reply
  Lucky
  21 juli, 2010 at 21:29

  >Mitt tips är Missy Higgins – On a clear night. Ingen träningsmusik dock, om man inte tränar avslappning dvs, men galet bra! 🙂

 • Leave a Reply