mitt Stockholm,  morgon

>Aj….aj……AJ.

>Det var på stapplande och otroligt trötta ben jag promenerade till jobbet innan solen hade gått upp imorse…gårdagens utbildning verkar ha slitit sönder varenda liten muskelfiber i kroppen. Det gör ont precis överallt, men eftersom jag hyser en märklig hatkärlek till extrem träningsvärk går jag mest bara runt och ler. Norr Mälarstrand har aldrig känts vackrare och var dessutom härligt höstkylig…och bara därför misstänker jag att den här måndagen kommer att bli en utomordentligt bra måndag. Det pirrar liksom i magen och jag känner mig allmänt high on life. Men så älskar jag ju måndagar i största allmänhet också.
Hur har ni det idag sockerkakor?
Foto: Privat. Underbara morgonstund.

10 kommentarer

 • Annika

  >Shit så avis jag blir på dig och den träningsvärken. Bulgarian bags låter skoj, hårt och tufft. Ungefär sån träning jag älskar och letar efter just nu. Att få träna ihop och bli pådriven är ju det bästa för att få resultat också 🙂 Härlig inställning till måndag också…

 • mamma

  >Envis som du är 🙂
  Man kan ju undra varför du gillar måndagar haha
  Här finns en till.
  Ha en fortsatt bra dag denna härliga måndag 🙂
  Stor kram sänder jag dej.

 • Ann

  >Jag är oxå övertygad om att det här blir en helt outstanding måndag! Började med nytt personbästa på milen och nu ska jag shoppa lite på stan. Ledig idag minnsann!
  Stor måndagskram!

 • soffan

  >Jag gillar också träningsvärk. Och höst. Och måndagar. Dessutom har jag en och en halv toppenvecka framför mig, med stockholmsbesök i helgen som absoluta höjdpunkt, så jag känner väldig lycka!

  Ha en fortsatt fin dag H 🙂

 • Ulrika

  >låter helt grymt kul! Min rygg är en enda stor träningsvärk från gårdagens lek med kettlebells.. men sitter jag med ful hållning så känns den nästan inte har jag märkt. 🙂

  Måndag och höst är grejer det – ser fram emot min efter-jobbet-promenad i höstluften.

 • M

  >Jag har en fundering: hur kommer det sig att du får träningsvärk fortfarande? Jag får aldrig träningsvärk längre, bara i början när jag är "otränad", sedan ser jag inte röken av det längre. Lite trist för det kan göra lite skönont tycker jag 🙂

 • Erika

  >Jag har den mest fantastiska måndagen hittills i mitt sthlms-liv och morgondagen kommer att bli än mer fantastisk. Du vet sådär som en saga som man bara inte fattar är lite sann.

  Åh vad jag älskar mitt liv, Sthlm, hösten, vädret, kaffet, löven och bara allt! 🙂

 • JoHo

  >Åh, du är en SÅN glädjespriderska, jag blir glad varje gång jag tittar in! Och förstår den där hatkärleken till träningsvärk… det gör verligen sköntont 🙂

  Hoppas att biokvällen var den perfekta avrundningen på dagen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.