mitt Stockholm morgon

>Aj….aj……AJ.

>Det var på stapplande och otroligt trötta ben jag promenerade till jobbet innan solen hade gått upp imorse…gårdagens utbildning verkar ha slitit sönder varenda liten muskelfiber i kroppen. Det gör ont precis överallt, men eftersom jag hyser en märklig hatkärlek till extrem träningsvärk går jag mest bara runt och ler. Norr Mälarstrand har aldrig känts vackrare och var dessutom härligt höstkylig…och bara därför misstänker jag att den här måndagen kommer att bli en utomordentligt bra måndag. Det pirrar liksom i magen och jag känner mig allmänt high on life. Men så älskar jag ju måndagar i största allmänhet också.
Hur har ni det idag sockerkakor?
Foto: Privat. Underbara morgonstund.

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Emliscious
  30 augusti, 2010 at 09:00

  >haha ingen hyllar måndagar som du!!

 • Reply
  Annika
  30 augusti, 2010 at 09:27

  >Shit så avis jag blir på dig och den träningsvärken. Bulgarian bags låter skoj, hårt och tufft. Ungefär sån träning jag älskar och letar efter just nu. Att få träna ihop och bli pådriven är ju det bästa för att få resultat också 🙂 Härlig inställning till måndag också…

 • Reply
  mamma
  30 augusti, 2010 at 09:57

  >Envis som du är 🙂
  Man kan ju undra varför du gillar måndagar haha
  Här finns en till.
  Ha en fortsatt bra dag denna härliga måndag 🙂
  Stor kram sänder jag dej.

 • Reply
  Ann
  30 augusti, 2010 at 11:06

  >Jag är oxå övertygad om att det här blir en helt outstanding måndag! Började med nytt personbästa på milen och nu ska jag shoppa lite på stan. Ledig idag minnsann!
  Stor måndagskram!

 • Reply
  soffan
  30 augusti, 2010 at 11:09

  >Jag gillar också träningsvärk. Och höst. Och måndagar. Dessutom har jag en och en halv toppenvecka framför mig, med stockholmsbesök i helgen som absoluta höjdpunkt, så jag känner väldig lycka!

  Ha en fortsatt fin dag H 🙂

 • Reply
  Ulrika
  30 augusti, 2010 at 11:43

  >låter helt grymt kul! Min rygg är en enda stor träningsvärk från gårdagens lek med kettlebells.. men sitter jag med ful hållning så känns den nästan inte har jag märkt. 🙂

  Måndag och höst är grejer det – ser fram emot min efter-jobbet-promenad i höstluften.

 • Reply
  M
  30 augusti, 2010 at 14:17

  >Jag har en fundering: hur kommer det sig att du får träningsvärk fortfarande? Jag får aldrig träningsvärk längre, bara i början när jag är "otränad", sedan ser jag inte röken av det längre. Lite trist för det kan göra lite skönont tycker jag 🙂

 • Reply
  Erika
  30 augusti, 2010 at 15:30

  >Jag har den mest fantastiska måndagen hittills i mitt sthlms-liv och morgondagen kommer att bli än mer fantastisk. Du vet sådär som en saga som man bara inte fattar är lite sann.

  Åh vad jag älskar mitt liv, Sthlm, hösten, vädret, kaffet, löven och bara allt! 🙂

 • Reply
  Karin
  30 augusti, 2010 at 17:19

  >Underbart med så mycket träningsvärk och underbart med en vacker höstmorgon! Jag förstår din glädje!

 • Reply
  JoHo
  30 augusti, 2010 at 21:14

  >Åh, du är en SÅN glädjespriderska, jag blir glad varje gång jag tittar in! Och förstår den där hatkärleken till träningsvärk… det gör verligen sköntont 🙂

  Hoppas att biokvällen var den perfekta avrundningen på dagen!

 • Leave a Reply