i have a dream morgon

>Älska!

> Den är tillbaka…den där känslan som jag bara älskar. Bubblet. Pirret. Fullt fokus framåt.
Veckan (och min höst) har startat precis som jag vill. De okristligt tidiga morgonpromenaderna till jobbet är tillbaka. Rutinerna. Den uppstyrda träningen (30 km cykel + 5 km löpning igår – tack Helena!). Planerna…och den fullklottrade kalendern. Nu är det bara virvlande höstlöv som saknas. Jag bara älskar det.
Foto: Privat. Morgonens första frukost, intagen 06.15 imorse efter en lovely promenad…

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Madde
  17 augusti, 2010 at 08:12

  >U.N.D.E.R.B.A.R.T!!!
  Puss och kram

 • Reply
  Ulrika
  17 augusti, 2010 at 08:37

  >Ja jag sjunger lovsång till rutiner och hösten jag också! Och den där förväntansfulla känslan.. underbart!

 • Reply
  Suzan
  17 augusti, 2010 at 09:35

  >hääääärligt!!!!

 • Reply
  Erika
  17 augusti, 2010 at 16:43

  >Åh, du är en sån solstråle i regnet. Du kanske får höra det jämt, men säkert ändå inte tillräckligt. Du är en grym inspiration och har så härligt sätt att skriva och se på livet. Det är honung att få läsa din blogg 🙂

 • Reply
  Julie
  17 augusti, 2010 at 18:16

  >Jeg er faktisk også begyndt at se frem imod efteråret nu, det er så herligt!
  Kig ind hos mig forresten, der er noget til dig:-)

 • Leave a Reply