i have a dream mitt Stockholm

>Autumn leaves…

> Jag fick lite höstfeeling under morgonens promenad…såg ett par löv falla i Rålambshovsparken, insåg att sommaren snart kommer att vara historia och log lite för mig själv. Jag är verkligen redo för hösten nu. Det har varit en helt fantastisk sommar rent vädermässigt, och visst ska det väl bli lite mysigt med mörka kvällar, svala morgnar och stickade halsdukar? Jag längtar faktiskt…
Tittar i min kalender och inser att jag fr.o.m. nu endast har två oplanerade helger fram till december. Det kommer att blir en händelserik höst på många sätt (berättar mer senare…), och jag känner mig otroligt laddad! Förutom det som redan är inskrivet med bläck finns också mina blyertsplaner där…allt jag hoppas, vill och ska göra mitt bästa för att klämma in. Tror att jag kommer att se tillbaka på den här hösten och vintern med ett stort, om än lite utmattat, leende.

Go on with a spirit that fears nothing! står det på mitt kylskåp, och det är något jag försöker göra varje dag…och ska verkligen göra mitt bästa för att tänka på det de närmaste månaderna. Kan behöva det extra mycket redan idag faktiskt. Kusinerna är på väg ner från Dalarna, och jag och min bror ska bli tonårsföräldrar för ett par dagar. Med tanke på att Stockholm bjuder på klarblå himmel väntar nog Gröna Lund på oss, och om jag känner mina kära kusiner rätt så finns det inte i deras världsbild att jag inte ska med upp i Insane, Fritt Fall och de andra härliga(?) attraktionerna…ska försöka tänka på när jag för några dagar sedan låg med uppskuren hornhinna så känns det nog lättare.

Ha en bra onsdag – give yourself a happy day!
Foto: Privat.

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Ulrika
  11 augusti, 2010 at 08:45

  >Ja visst är det härligt med höst! Känner mig alltid alldeles förväntansfull när sommaren övergår till höst.

 • Reply
  Miss Agda
  11 augusti, 2010 at 08:54

  >Jag tycker också att det är en härlig känsla då hösten är på ingång. I Finland (där vi är nu) är det dock ingen höst i luften än utan vi njuter av semestern och badar/seglar/grillar för fullt.
  Kram igen

 • Reply
  Suzan
  11 augusti, 2010 at 11:41

  >Härligt m en fullspäckad höst!
  Ska du kanske på samma konvent som jag? =)

 • Reply
  Alexandra
  11 augusti, 2010 at 12:05

  >Älskar "give yourself a good day". Ska jag absolut göra. Hoppas du gör detsamma. 🙂

 • Reply
  Ellinor
  11 augusti, 2010 at 14:57

  >Ja, detta kommer verkligen att bli en höst att minnas på många sätt och vis. Det är så härligt att kunna blicka framåt, fylld av förväntan, samtidigt som man fortfarande lever på glädjeruset över allt som varit.

  Stor kram

 • Reply
  Erika
  11 augusti, 2010 at 17:18

  >Ja, visst är det härligt när hösten nalkas! Halsdukar, te i soffan, tända ljus och mys! Längtar 🙂

  Ha en jättefin dag med kusinerna!

 • Reply
  Vida
  12 augusti, 2010 at 08:01

  >Härliga du som också gillar hösten, jag känner också en lycka i det krispiga som kommer och löven som kommer att färgas i de vackraste av färger. Den tidiga hösten är en av mina favoritårstider och jag gläds över den istället för att sörja sommaren…

  Vilket fantastiskt citat, tack för att du delar med dig av det.

  Kramar

 • Reply
  "oroshjärta"
  13 augusti, 2010 at 17:02

  >Också superpepp på hösten men KOM IGEEEEEN Låt oss ha sommar ett tag till okej?=)

 • Leave a Reply