älskade familjen

>I’m alive…

>

…men har fokus på lite andra saker….kusinerna är på besök hos mig och min bror, och jag kan ju bara säga att jag verkligen imponeras av människor som är föräldrar på heltid! Det är hur mysigt som helst, men det tar onekligen energi…
Nu har vi lämnat av barnen i biomörkret hos Karate Kid och ger oss själva en välbehövlig kaffepaus. Senare vankas det middag hemma hos mig, och jag ska passa på att krama mina kära kusiner lite extra eftersom de åker hem igen redan imorgon. Tiden har verkligen rusat iväg, som alltid när man har roligt…tror att vi löser det genom att stanna uppe halva natten – mys!
Foto: Privat.

3 kommentarer

  • caja

    >Hej, halkade av okänd anledning in här på din lilla blogg. Det är alltid trevligt att kolla in hur andra har det i sina små "pysselbås" Trevligt namn har du oxå på det; från hjärtat. Tittar nog in här fler gånger…//c

  • Moster Stina

    >Vill bara säga att du och din lillebror är guld värda på många sätt. Jag vet att mina barn näst intill avgudar er två och att som iår blir det sjunde få åka ner till dig/er själva uppskattar både vi och dem oherhört mycket.Första åren åkte de med moster och Micke sedan har de åkt själva och då får vi vårda 🙂 vårt äktenskap lite extra när vi är själva.Idag åkte vi till Mora, lunch och lite shoppingflanering, mys. Måste ändå säga att jag/vi längtar iallafall lite efter dem<3. Jag vill även säga att jag vet att de är i trygga händer så jag/vi kopplar av för fullt. Det är jobbigare att låna barn än att vara mamma/pappa på heltid, man är liksom i det hela tiden då, well you know what I mean :).
    Mega kramar till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.