helena jublar,  konsert,  musik

>En j*vligt saknad pusselbit – check!

>Robbie Williams (x2). P!NK. New Kids On The Block (x5). Backstreet Boys (x3). 3 Doors Down. William Fitzsimmons. Sophie Zelmani. Ulf Lundell (x?).Gavin DeGraw. AJ McLean. Roxette. Jason Mraz. Britney Spears. Christian Kjellvander. Snow Patrol. The Tallest Man On Earth. Hammerfall. Lars Winnerbäck. Christina Aguilera. Manowar. Keane. Thåström. Daniel Merriweather. Takida (x7). Marky Mark and the Funky Bunch. Kent (x?).Iron Maiden. Live. Westlife (x?). AC/DC. Melissa Horn. Bon Jovi (x2). Manu Chao. Chris Cornell. Heather Nova. U2 (x2).

Ja, det har onekligen blivit en och annan konsert (och det här är ändå bara alla jag kom på spontant…) genom åren…och idag bokades ytterligare en in, en jag verkligen har väntat på.
Brorsan – boka in den 7 oktober, då ser vi DAUGHTRYäntligen!
Skynda er in på Ticnet och boka…Debaser Medis blir fullt snabbt…

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.