träning,  yoga

>Kundalini..?

>Min kropp är stelare än någonsin. Jag saknar min yoga med Lena helt vansinnigt mycket, och nu när hösten kommer krypande tänker jag på det ljusår mer än tidigare. Jag känner bara att jag måste komma igång med yogan igen, den gjorde verkligen underverk med min kropp! Till och från har jag även varit nyfiken på att lägga lite tid och energi på att lära mig att meditera, men det har aldrig blivit av. Nu har jag dock (kanske) hittat det jag söker…

Det handlar om kundaliniyoga. Ju mer jag läser om det, desto mer nyfiken blir jag…och på måndag tänker jag ge det en chans. En 75 minuter lång klass som blandar kundaliniyoga med just meditation…det låter alldeles för spännande för att låta bli.
Någon som har erfarenhet av kundalini?
Foto: Privat. Min första pincha mayurasana, sommaren 09…idag kommer jag inte ens halvvägs.

7 kommentarer

 • Miss Agda

  >Jag har varit på kundalini EN gång. Det kändes främmande med alla läten som man ska ge ifrån sig, ibland 60-90s i sträck (SAT, MA, SAT, MA…. osv). Så jag blev inte fast efter en gång iaf.
  Det var sååå kul att träffa dig igår! Kan vi inte ta en promenad, lunch, fika eller nåt sNART?
  Kram

 • "oroshjärta"

  >Kundalini är inte min grej heller…Ska bli spännande & höra vad du tycker! Kom inte ihåg om jag skrev detta här eller hos Åsa men du är supervälkommen som gäst på Buddha spa min egenkomponerade klass "yogavibe" finnes på söndagar om du klickar på hemsidan så får du en liten beskrivning=) (www.buddhaspa.se) Men det e om man vill ha yoga med "lite drag i" fransk musik rökelser ljus och lite sådära ha ha;). Har förstått att du känner Åsa så bring her and come and join the vibe!!!! L.O.V.E

 • Mela

  >Åh, Lenas yoga är den bästa yogan, hon är verkligen fantastisk. Har inte testat kundalini, men ser fram emot rapport! Annars är min favvo bikram, men det är lite för dyrt för att jag ska tycka att det är värt!

 • Ulrika

  >Jag har testat Kundalini men gillar min ashtanga bättre. Kundalini är väldigt lugnt och med mycket mer "specialeffekter" än ashtanga. Mer läten, mer specialandningar, mer mantran. Men är det meditationen du vill åt så tycker jag absolut att du ska testa! Den är betydligt mer meditationsvänlig än andra lite mer fysiska former av yoga.

 • Miss Agda

  >Just det, kanske du ska testa simning som en meditationsövning -fungerar finfint för mig, men då måste man dock välja tider när det inte är så knökat på simhallen bara..

 • caja

  >http://www.kundalini-nyckeln.se/20298024
  Vet inte om detta kan ge dig svar men det kan vara värt att kolla in sidan.

  Må väl/caja

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.