lopp mitt Stockholm

>Spring ToppLoppet med mig!

>Min onsdag började med en helt fantastisk frukost på Blueberry… Surdegssmörgås med aprikosmarmelad och färskost, sojayoghurt med hemmagjord müsli, spirulinaboll med pistagenötter, fruktsallad med kokos, vetegräsgrön smoothie och grönt té med gojibär…behöver jag säga att jag njöt av varje tugga!? Blueberry är och förblir ett av mina favoritställen i Stockholm!

Frukosten man vill ha varje dag…

ToppHälsa bjöd in för att presentera den nya satsningen ToppLoppet, som går av stapeln i vackra Hagaparken i Stockholm, lördagen den 2 oktober. Chefredaktör Frida berättade om loppet och det är verkligen en fantastisk idé de har! Ett lopp för både tjejer och killar, 5 eller 10 kilometer med fokus på överraskningar, underhållning och pepp längs vägen, och hela tanken är att det ska vara kul att springa! Jag blev otroligt sugen på att springa, och ser verkligen fram emot att få vara med och svettas lite…

Ett skönt gäng morgonpigga tjejer…

Vill du också vara med och springa? Maila mig på helenateodora@hotmail.com och var med i mitt lag! Anmälningsavgiften är 295 kronor, det är valfritt om du vill springa den kortare eller längre sträckan, och förutom startplatsen i loppet får du även en välfylld goodiebag och tillgång till ToppHälsas löparcoach Caroline Kullberg. Ta chansen att sätta upp ett litet löparmål inför hösten och häng med på det första ToppLoppet någonsin! Anmäl dig till mig senast den 6 september. ToppHälsa kommer att kontakta dig med mer info efter anmälan.
Med den här härliga starten har jag inga som helst problem att se att resten av onsdagen kommer att bli precis så bra som den borde…
Foto 1: Privat. Foto 2: Lånad från Terese…tack fina!

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Ulrika
  25 augusti, 2010 at 10:10

  >Åh. jag hade hoppats på att hinna dit jag också, men jobbet tog över idag. Låter som en riktigt bra start på dagen!

 • Reply
  "oroshjärta"
  25 augusti, 2010 at 11:14

  >LOVE BLUEBERRY! Synd bara att det är så himla omysigt,deras ändå -….Kram!

 • Reply
  Lisa
  25 augusti, 2010 at 11:49

  >Vilken god och nyttig frukost! Dit måste jag gå. Tack för tipset!

  Kram

 • Reply
  Frida Boisen
  25 augusti, 2010 at 13:03

  >Hej Helena!
  Så kul att du kom och så kul att få springa ToppLoppet tillsammans!
  Kram

 • Reply
  Ullis
  25 augusti, 2010 at 14:28

  >Jag följer flera av er som var på träffen imorse och jag är sugen på att haka på ett lag. Nu är det så att jag redan är anmäld men man kanske kan gå med i ett lag i alla fall?

 • Reply
  JoHo
  25 augusti, 2010 at 20:26

  >Jag säger som Ullis – jag är redan ANMÄLD! :S Hade varit jättekul att springa i nåt slags "lag" annars 🙂

 • Reply
  maja....full av färg & form
  26 augusti, 2010 at 10:12

  >OJ jag VILL…men vet inte om jag vågar. Har ju inte sprungit på evigheter och har en kondis som når till brevlådan….men ett mål vore ju nått….hmm….hjälp…oj….funderar…

  kramar så länge

 • Reply
  Karin
  26 augusti, 2010 at 16:51

  >Det såg ut att vara en helt underbar frukost det där! Synd att jag inte kunde vara med. Jag kom hem från Grekland natten innan och kände inte att jag orkade pallra mig dit. Är helt klart sugen på att springa ToppLoppet. Få se hur jag gör…

 • Reply
  frida
  26 augusti, 2010 at 21:43

  >Åh jag hoppas att jag kan vaa med, pusslar med jobb och sånt du vet :), men att kuta i ditt lag är ju självklart!

 • Reply
  Suzan
  27 augusti, 2010 at 21:17

  >kommer också springa! =)

 • Leave a Reply