löpning lopp

>Pepp!(?)

>

Vädret kunde inte vara bättre, Stockholm bjuder på sval luft och moln. Min löparform lämnar dock en del övrigt att önska, men jag ska se till att ha en skön dag och försöka ”ha kul” (vem vill inte vinna liksom?) längs vägen runt Djurgårdsbrunnskanalen.
Det är nämligen dags för Running for Change där varenda krona går till Hungerprojektet och jag är hur som helst jätteglad över att få vara med och springa för en bättre värld! Min form när det kommer till löpningen är som sagt sämre än på väldigt länge men jag ska verkligen göra mitt yttersta för att springa i mål på en ok tid…
En vild gissning – hur kommer det att gå?
Foto: Privat. Koffein intas…i mängder.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Angelica
  21 augusti, 2010 at 10:06

  >18.43 är mitt tips =)

 • Reply
  Helena
  21 augusti, 2010 at 10:10

  >Haha…det är 5 KILOMETER… 🙂 Lägg på minst 5 minuter…

 • Reply
  soffan
  21 augusti, 2010 at 12:37

  >Jag tror att det kommer att gå jättebra jag. Det känns som att du sällan misslyckas med något liksom… 🙂 KRAMAR!!

 • Reply
  JoHo
  21 augusti, 2010 at 14:55

  >åh! hoppas att det gick bra och att du känner dig NÖJD med din dag!! 😀

 • Leave a Reply