bulgarian training bag,  träningsinspiration,  utbildningar

>Smärtans söndag…

>

Jag har sovit hela sju sammanhängande timmar. Druckit mitt obligatoriska morgonkaffe och tagit en sval dusch. Väskan är i stort sett färdigpackad och frukosten intas i detta nu. Det står Bulgarian Bag-utbildning i min kalender, och den här söndagen får liksom kicka igång den lärande delen av min höst…som kommer att bli lite svettig emellanåt.
Om ett par timmar tar jag mig till Planet Fitness och träffar Olof från Spartan för att lära mig allt om denna fantastiska lilla(well…) sandsäck. Ett ganska stort antal timmar skall läggas på praktik, och med tanke på att jag inte ens kunde hålla i en penna efter att jag träffat Olof i en timme senast så kan man ju misstänka hur mörbultad min kära kropp kommer att vara klockan 18 ikväll när jag lägger ifrån mig säcken…
”Vi börjar elva, inte fem över – kom i tid!”. Ok…pain is temporary, quitting is forevernu kör vi!

Foto: Privat. Från mitt förra möte med Olof, som gick att läsa om i Fitness Magazine nr.3 2010.

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.