bulgarian training bag träningsinspiration utbildningar

>Smärtans söndag…

>

Jag har sovit hela sju sammanhängande timmar. Druckit mitt obligatoriska morgonkaffe och tagit en sval dusch. Väskan är i stort sett färdigpackad och frukosten intas i detta nu. Det står Bulgarian Bag-utbildning i min kalender, och den här söndagen får liksom kicka igång den lärande delen av min höst…som kommer att bli lite svettig emellanåt.
Om ett par timmar tar jag mig till Planet Fitness och träffar Olof från Spartan för att lära mig allt om denna fantastiska lilla(well…) sandsäck. Ett ganska stort antal timmar skall läggas på praktik, och med tanke på att jag inte ens kunde hålla i en penna efter att jag träffat Olof i en timme senast så kan man ju misstänka hur mörbultad min kära kropp kommer att vara klockan 18 ikväll när jag lägger ifrån mig säcken…
”Vi börjar elva, inte fem över – kom i tid!”. Ok…pain is temporary, quitting is forevernu kör vi!

Foto: Privat. Från mitt förra möte med Olof, som gick att läsa om i Fitness Magazine nr.3 2010.

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  soffan
  29 augusti, 2010 at 08:28

  >"The bad news is, it´ll hurt. The good news is, it´ll stop, eventually." 😉 Ha så skoj med Olof idag H :)!

 • Reply
  Ellinor
  29 augusti, 2010 at 08:36

  >Det låter ändå som det är en härlig söndag som går dig till mötes!
  Stor kram

 • Reply
  Miss Upsey Daisy
  29 augusti, 2010 at 11:25

  >Lycka till!

 • Reply
  JoHo
  29 augusti, 2010 at 12:06

  >Woooh, häftigt! Jag hoppas att du har ork att i alla fallknappra lite på tangenterna efteråt, nyfiken! 😀

 • Reply
  Henke
  29 augusti, 2010 at 12:27

  >Kör så det ryker! 🙂

 • Reply
  Ann
  29 augusti, 2010 at 12:59

  >Oh, blir du instruktör nu? I så fall vill jag komma till storstan och prova ett pass med dig!!
  Kram, lycka till och kör hårt!

 • Reply
  Åsa
  29 augusti, 2010 at 14:14

  >Har precis läst igenom "ögonhistorien" som du skickade till mig. Känns lite skönt att jag är student och inte kan finansiera en operation inom de närmsta åren i alla fall.
  Vilken fin och inspirerande blogg du har. Här kommer jag att kika in igen!
  Kram.

 • Reply
  Karin
  29 augusti, 2010 at 18:28

  >Hoppas att det inte smärtade för mycket!

 • Leave a Reply