helena testar

>Urban Deli nästa!

> Jag har ingen aning om varför jag vaknade klockan 5 imorse, ganska långt innan klockan skulle ringa, men jag antar att jag hade sovit klart. Pigg var jag iallafall…

Har redan hunnit tvätta ett par maskiner, tagit en kort morgonpromenad och druckit en spirulinaboostad smoothie…en smoothie som blir dagens första frukost. Min andra frukost kommer jag att äta på Urban Deli på Nytorget, dit jag har blivit inbjuden för att testa deras nya satsning Juicebaren – ett koncept som är nytt i stan och grundas på God Morgon Nypressad. Spot and Tell bjuder in och jag ska med glädje utforska…och självklart berätta hur det var.

God morgon världen!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Suzan
  18 augusti, 2010 at 07:50

  >Skulle egentligen varit där jag med, men hittade ingen vikarie till mitt lunchpumppass idag…

  hoppas det blir trevligt! och gott!

 • Reply
  Ellinor
  18 augusti, 2010 at 12:28

  >Vilken lyx att få frukosten serverad på det viset.
  Hoppas du hade en trevlig morgonstund.
  Kram

 • Leave a Reply