filmrecensioner

>.Going the distance.

>

Biohösten är verkligen här nu, och det är många förhandsvisningar på gång de närmaste veckorna.

Igår tog jag med mig min bror på en av dem, Going the distance med Drew Barrymore och Justin Long i huvudrollerna…och ja, det är precis så amerikanskt som man misstänkte. Sliskigt. Gulligt. En klassisk Hollywood-producerad romantisk komedi helt enkelt.
Men…det är också New York. Kärlek på distans. Kyssar. Känslor. Hjärta.
Fan, jag måste ju säga att jag mår oväntat bra av den här filmen. Jag skrattar mest hela tiden och den får mig att vilja vara kär. Jag menar galet kär…sådär löjligt nykär så att folk runtomkring nästan blir irriterade. Ja, ni fattar.
Den är sevärd om ni frågar mig, och värmer faktiskt lite när termometern utanför fönstret visar blygsamma 8 grader…
Det är feelgood, och den har premiär den 10 september.

7 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.