mitt Stockholm

>Omplanering, aka ta tjuren vid hornen

>Det är något som inte är som det ska just nu. Huvudet känns lite tungt, halsen kliar och kroppen kan inte bestämma sig om den ska vara hundra grader varm eller nere på minusgrader. Att vara förkyld är något som verkligen inte finns med i min planering just nu, så jag känner att det är lika bra att lyda kroppen och ställa in den väldigt efterlängtade 15-kilometerslöpningen som jag hade planerat efter jobbet. Grattis säger jag till kroppen som dessutom får en chans att läka bort den sista värken efter de bulgariska säckarna i söndags

Istället får jag se min lugna eftermiddag som en chans att få några välbehövliga timmar framför datorn för att bocka av ett par saker som hänger över mig. En sojalatte och en antioxidantbomb till smoothie från Blueberry får fungera som bränsle, för nu ska här produceras en och annan text…
Den inbokade kvällen på Stockholm Comedy Festival med lillebror (inkl förmodligen alldeles för många glas vin) kanske planeras om till ett lugnare alternativ – lite mat och en förhandsvisning av Going the distance. Minst sagt ett lyxproblem att behöva välja.
Är ni fler som känner av höstbacillerna och sitter inne med världens bästa huskur för att bli av med dem..?
Foto: Privat. My view några timmar framåt…

7 kommentarer

 • Dea

  >Ja men verkligen, det är så många runt omkring mig som är krassliga nu. Kolla på min mammas tips till mig, det funkade faktiskt 🙂

 • Petra

  >Halva min klass är hemma och snorar. Tyvärr klassiskt när skolor och jobb börjar igen efter semestrar och lov. Esberitox är bra och för att förebygga förkylning är det vetenskapligt bevisat att Proviva är väldigt bra. KRAM!

 • Pernilla

  >Huskurer är jag inte jätteduktig på men något jag brukar tycka lindrar är te på färsk ingefära.. Gott är det med! 🙂
  Krya på Dig!

 • Ellinor

  >Jag åkte på en liten förkyldning lagom till jag åkte ner till Paris men det milda vädret har verkligen varit som honung för den börjar så sakta att ge med sig 🙂
  Hoppas att dagens lugna tempo gjort att du känner dig piggare.
  Stor kram

 • JoHo

  >Jag har OCKSÅ varit förkyld (är ju SÅ tråkigt)… och jag tror att du redan valt den bästa "kuren" = vila! Hoppas att det blev en kreativ vila också 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.