bulgarian training bag,  träning,  träningsinspiration,  träningsprylar

>Hatkärlek

>Igår körde jag äntligen mitt första bulgarian bag-pass sedan utbildningen förra helgen. Lätt teknikträning med en halvtimme rätt lugna svingar, några snatches och en och annan spin. En halvtimme och min överkropp är helt färdig idag. Snacka om effektiv träning…att man smått ofrivilligt byter handstil precis efter passet får man liksom på köpet.

Det är rätt många av er som har blivit nyfikna på att testa det här med att svinga sandsäck, och till er kan jag bara avslöja att ni verkligen kommer få chansen att göra det, om inte tidigare, så iallafall den 12-14 november när Allt för Hälsan går av stapeln på Älvsjömässan här i Stockholm. Spartan Kettlebells kommer att vara där och visa upp en och annan intressant träningspryl, och ni kommer med största säkerhet att känna igen minst ett ansikte i den stora montern… Kom förbi på fredagen eller lördagen och säg hej vet ja’!
Söndagen den 14 november kommer dock att spenderas vägg i vägg med mässan när det är dags att riva av årets Best of the Best! En hel helg härlig träningsboost, och jag hoppas att vi ses någon av dagarna iallafall?
Foto: Privat. Vilande säckar på utbilningen…

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.