konsert

>Lightning crashes…

>Tight lokal. Varmt. Gitarrer. Rysningar. All over you. The Beauty of Gray (18 år sen…otippat och underbart!). Heaven. Dolphins Cry. Och självklart avslutar han med en skönt avskalad version av Lightning Crashes. Ed Kowalczyk radade upp gamla Live-låtar, alla sjöng med, håret reste sig på armarna och jag glömde helt bort att han var här för sin soloplattas skull. Magiskt.

Foto: Privat. Värdelös bildkvalitet men storslaget motiv.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Ann
  8 september, 2010 at 10:46

  >Ååååh. Älska Live! Det var länge sedan, men nu är det dags att synka spotify med surroundsystemet känner jag.
  Tack för att du påminde mig och ha en underbar dag!

 • Reply
  maja....full av färg & form
  8 september, 2010 at 12:20

  >du är verkligen fantastisk som hinner med allt! träning, jobb, vänner, resor, bio, konserter…ja jisses….var hittar du tiden kvinna????

  kramar

 • Reply
  Vida
  8 september, 2010 at 19:38

  >åh nu morrar jag lite till från soffan… HUR kunde jag missa den konserten…

 • Reply
  Sofy
  9 september, 2010 at 10:45

  >äh menvadfan! hur kunde jag missa!!!???

 • Leave a Reply