konsert musik

Konserthösten är igång…

>…och jag startar den i efterlängtat sällskap med Ed Kowalczyk på Klubben ikväll! Lives sångare är på soloturné och jag kan knappt vänta på att få se honom igen! Fyra år sen sist… En fantastiskt god middag innan och kvällen kommer att vara komplett!
Någon mer som ska dit?

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Mela
  7 september, 2010 at 10:16

  >I wish – för mig är det Göteborg som gäller ikväll. Stan visar sig dock, som alltid när jag är här, från sin bästa sida – strålande sol och klarblå himmel.

 • Reply
  Vida
  7 september, 2010 at 19:34

  >Jag läste det på väg hem och blev sådär riktigt irriterad över att jag ibland har noll koll grodan boll… älskar Live och hade verkligen velat sett honom… väldigt orutinerat.. MORR (inte åt dig utan åt mig själv)…

 • Reply
  Erika
  7 september, 2010 at 20:23

  >Men GUD!! Jag har totalt missat det här! Recensera sen, i LOVE him.

  Hoppas du har en fin kväll.

 • Reply
  Miss Upsey Daisy
  7 september, 2010 at 22:10

  >Ha en lovely kväll.

 • Leave a Reply