i have a dream,  jobb,  utbildningar

>Startskottet har gått – let’s do this!

>Tillbaka i verkligheten igen efter mina fyra härliga dagar med mamma i Prag…första dagen avklarad och det har minst sagt varit full fart från start.

Under min morgonlöpning försökte jag mig på att i huvudet planera de kommande veckorna lite, veckor som kommer att kräva en del av mig. Det är proppat i kalendern med jobb, utbildning och annat, och jag räknade igår ut att min nästa helt lediga dag kommer att infalla lördagen den 6 november. Jag vet, det låter sjukt och jag vet att min pappa (och förmodligen min storebror…) säkert sitter och tänker ”varför?” nu, men så är det.
Det är mitt heltidsjobb som ska kombineras med ett par andra små utbildningar, två steg av tre i en lite större utbildning och plugg inför och genomförande av högskoleprovet (7 år sen sist, minst sagt ringrostig…) för det där jag drömmer om. M.y.c.k.e.t. på gång, men det är bara är en massa roliga saker som skall bockas av så det kommer att gå. Det måste gå.
Inser dock att det kommer att krävas en hel del av mig (och min omgivning…) för att få det här pusslet att bli komplett och för att jag ska få det att hålla ihop utan att rasa sönder, och därför har jag bestämt mig för att ge mig själv bästa möjliga förutsättningar.
Jag måste ha tillräckligt med sömn. Mat. Vätska. Och en massa frisk luft. Jag ska få en och annan bio för att rensa huvudet, och minst ett par kvällar stand up-comedy för att få släppa allt och bara skratta. Träningen kommer självklart även den att vara a och o för att jag ska orka köra fullt ös fram till mitten av november.
Vad jag dock inte behöver är sömnlösa nätter. Alkohol. Socker…och onödig stress. Bort med det alltså, helt och hållet.
Bloggen blir nog lite lidande, om inte annat tiden för att läsa alla andra som jag normalt läser. Mina vänner och min familj kommer att behöva vara förstående om jag inte visar överdrivet många livstecken. Jag kommer att behöva en och annan kram och ett peppande sms då och då. Lagom till snön är här korkar vi sen upp skumpan och har förhoppningsvis en massa kul att fira…ok!?
Lets do this..!

9 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.