bulgarian training bag,  conventions,  redcord,  träning

>Världens längsta onsdag?

> Kombinationen morgonpigg och många bollar i luften är inte alltid ultimat. 04.26 slog jag upp ögonen första gången imorse, trots att jag började jobba klockan 14. Lyckades somna om, men när klockan var 06.15 var det bara att kasta sig ur sängen. Stockholm bjöd på helt strålande väder och trots att min plan var att ha en lugn morgon hemma med en av mina böcker som skall plöjas igenom, så kunde jag inte låta bli att efter mitt obligatoriska morgonkaffe ta varvet runt Kungsholmen. Bono höll mig sällskap och medan han sjöng om hur svårt det är att hitta det man söker (och jag höll med…) så avverkade jag mina 9 km i lugnt och skönt tempo. Finns det något bättre sätt att vakna på?

Pigg och effektiv som sjutton städade jag sen lägenheten, fixade lite grejer som har hängt över mig ett tag och lyckades också läsa några sidor, som planerat.
Som en första lilla morot för hösten, och allt vad den medför, bestämde jag mig sen för att faktiskt åka ner på The Convention, något jag har funderat fram och tillbaka på ett tag. Hotell är bokat och sällskapet går verkligen inte av för hackor! Jag och Åsa kommer att få en fantastiskt rolig och svettig helg i Göteborg, och jag ser verkligen fram emot att komma iväg på ett litet break efter allt galet jobbande och pluggande! Hur många av er kommer att vara där?

Innan jobbet lyckades jag också klämma in ett andra träningspass, denna gång med min bulgariska vän och Red Cord-banden som sällskap. Träningsvärk av storleken vansinnig är att vänta…great. Ja, det känns onekligen som att den här dagen redan har varit precis hur lång som helst, och då har jag ändå en halv arbetsdag kvar…heja! Vilar gör vi i graven va?
Foto: Privat. Välbehövlig stretch efter dagens andra pass…

4 kommentarer

  • Sandra - en liten del av Mig.

    >Var glad att du är så pigg på morgonen 🙂 Jag tycker att det är helt underbart med morgon och man lyckas fånga dagen på ett helt annat sätt. Jag har inte bestämt mig ännu om The Convention. Har funderat på det, men det är otroligt långt att åka härifrån Östersund till Göteborg för en dag. Men kanske…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.