sjukdom

>Weak

>

Ok, I surrender…jag är sjuk. Jag gör dock allt jag kan för att hjälpa kroppen att komma tillbaka igen… Efter 9 timmars sömn(!) börjar jag med en filt och duntofflor i soffan, och jag misstänker att det är precis så jag kommer att avsluta dagen också. En kopp té, blåbär, gojibär, apelsin, mango, banan och granatäpple…kom igen nu kroppen – det är ju du och jag mot världen!
Foto: Privat. Vitaminbomb á la Helena.

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Ulrika
  30 september, 2010 at 08:47

  >Krya på dig! Med den fruktsalladen måste ju kroppen tacka dig genom att bli frisk illa kvickt. Nåt annat vore dumt.

 • Reply
  evalinn
  30 september, 2010 at 14:11

  >Hmmm, krya på dig! Vi kan nysa ikapp ifall det är förkyld du också är…

 • Reply
  "oroshjärta"
  30 september, 2010 at 16:16

  >Krya på dig! Kram!

 • Reply
  Emelie
  30 september, 2010 at 18:58

  >Det är alltid så tråkigt att erkänna det där, det kännsliksom bättre när man lever i förnekelse 🙂 Hoppas att du är frisk och kry snart! Jag tror stenhårt på granatäpplets helande förmåga 😉

 • Reply
  Karin
  30 september, 2010 at 19:00

  >Samma läge här med en förkylning i kroppen. Visst är det tråkigt?!!!!

 • Reply
  Spanska blomman
  30 september, 2010 at 19:27

  >Hoppas du känner dig lite bättre idag.
  Har tänkt på dig från soffan och min sida av stan.
  Massa krya på dig.
  K r a m

 • Reply
  Erika
  30 september, 2010 at 21:36

  >Krya på dig vännen!

 • Reply
  Cissi
  30 september, 2010 at 22:47

  >Det ser gott ut, krya på dig!
  Jag ska nog anmäla mig till söndagen oxå 🙂

 • Reply
  Oskar
  1 oktober, 2010 at 03:03

  >Hallå där,

  Lång historia kort; ska åka med Pernilla Thorman och hennes kille, som också är en av mina bästa vänner av en händelse, till Indonesien och såg bara att du på Facebook hade kommenterat och verkar ha lite koll på Indonesien. Sen noterade jag att en av mina andra kompisar, Anton Granlund, fanns bland våra gemensamma vänner… Sa ja förresten att det här skulle bli kort… hmmm… Jaja, hur som haver. Då ja bloggar själv blev ja klart nyfiken på din blogg är ja såg att det fanns en länk,speciellt då den har namnet som jag och en kompis hade när vi hade en spelning på den ökända nattklubben "Patricia" en gång för lääänge sen. Minns bara att ja gillade att ha namnet "Ex Amino" då jag kände att ja kunde relatera till det; för ja vill minnas att det betyder från hjärtat typ…

  (Inte långt var det ja, haha. Sorry… 😉

  Det om det, tänkte det kanske kunde va en kul grej….eller nått… Shit va ja verkar flummig märker ja. Jag avrundar innan ja måar in mig i ett hörn tror jag. =)

  En sak till bara, Krya på dig! =)

  Oskar

 • Leave a Reply