sjukdom

>Weak

>

Ok, I surrender…jag är sjuk. Jag gör dock allt jag kan för att hjälpa kroppen att komma tillbaka igen… Efter 9 timmars sömn(!) börjar jag med en filt och duntofflor i soffan, och jag misstänker att det är precis så jag kommer att avsluta dagen också. En kopp té, blåbär, gojibär, apelsin, mango, banan och granatäpple…kom igen nu kroppen – det är ju du och jag mot världen!
Foto: Privat. Vitaminbomb á la Helena.

9 kommentarer

 • Emelie

  >Det är alltid så tråkigt att erkänna det där, det kännsliksom bättre när man lever i förnekelse 🙂 Hoppas att du är frisk och kry snart! Jag tror stenhårt på granatäpplets helande förmåga 😉

 • Spanska blomman

  >Hoppas du känner dig lite bättre idag.
  Har tänkt på dig från soffan och min sida av stan.
  Massa krya på dig.
  K r a m

 • Oskar

  >Hallå där,

  Lång historia kort; ska åka med Pernilla Thorman och hennes kille, som också är en av mina bästa vänner av en händelse, till Indonesien och såg bara att du på Facebook hade kommenterat och verkar ha lite koll på Indonesien. Sen noterade jag att en av mina andra kompisar, Anton Granlund, fanns bland våra gemensamma vänner… Sa ja förresten att det här skulle bli kort… hmmm… Jaja, hur som haver. Då ja bloggar själv blev ja klart nyfiken på din blogg är ja såg att det fanns en länk,speciellt då den har namnet som jag och en kompis hade när vi hade en spelning på den ökända nattklubben "Patricia" en gång för lääänge sen. Minns bara att ja gillade att ha namnet "Ex Amino" då jag kände att ja kunde relatera till det; för ja vill minnas att det betyder från hjärtat typ…

  (Inte långt var det ja, haha. Sorry… 😉

  Det om det, tänkte det kanske kunde va en kul grej….eller nått… Shit va ja verkar flummig märker ja. Jag avrundar innan ja måar in mig i ett hörn tror jag. =)

  En sak till bara, Krya på dig! =)

  Oskar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.