utbildningar

>Progress…

>Nej, jag är verkligen inte frisk. Snorig, huvudet dunkar och jag blir varm av minsta ansträngning. Men…jag känner att det är bättre än igår. Jag är sugen på kaffe igen, bara en sån sak.
Som tur är är jag oftast ledig från jobbet på fredagar, så även idag, men enligt min kalender är det den 1 oktober (heja vad snabbt det går!) idag och det innebär att jag ska sätta mig i skolbänken i eftermiddag. Det är väldigt många år sen sist, och jag är otroligt förväntansfull och inspirerad att lära mig!
1 oktober och det är den första dagen på min mest intensiva månad den här hösten…inte en enda dag ledig och jobbet kommer att varvas med studier på olika håll och kanter. Jag har lovat mig själv att vara extra snäll mot min kropp, och det kommer jag att vara. Tar en überlugn förmiddag här hemma i soffan innan det är dags att packa ner pennfodralet och dra till skolan…

Ha en fin fredag!

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.