glädje mitt Stockholm restaurangtips stockholmstips vänskap

>♥ Vurma ♥

>Jag måste ju berätta om min lunch igår…lunchen som Frida tog initiativ och Åsa också anslöt till. Vilken otrolig kvalitetstid det är att få sitta med två energiska själar i en hel timme och bara svamla om allt och inget. Boost på hög nivå!

Ännu mer kvalitetstid blir det ju självklart att sitta på ett helt galet mysigt ställe när hösten smyger runt utanför… Vurma i Vasastan har alltid varit en favorit, och igår fick Birger Jarlsgatans systerrestaurang besök. Vilket ställe! Jag fullkomligt älskar den mysiga inredningen, atmosfären och värmen som fyller hela lokalen…och det finns en överhängande risk att jag kommer att bli obotlig stammis där i vinter.

Besöket blev ju inte direkt tråkigare av att en av dagens rätter var quinoasallad med (en av mina favoriter) varmrökt lax. Att mailet om att jag klarat min tenta med bred marginal trillade in när jag som bäst satt där och pratade om tjurrus, träningskonvent och barnafödsel. Gårdagens lunch var en av veckans höjdpunkter, minst sagt, och jag är glad att Vurma kommer att få besök av mig och min bästa vän redan på tisdag igen.
Let’s make this Thursday even better – ok?
Foton: Privata.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Träningsglädje
  28 oktober, 2010 at 07:33

  >åh. i missed out. grattis till din tenta! 🙂

 • Reply
  "oroshjärta"
  28 oktober, 2010 at 07:54

  >Mys! Love Vurma!

 • Reply
  åsa
  28 oktober, 2010 at 10:59

  >♥

 • Reply
  Åsa F.
  28 oktober, 2010 at 11:44

  >ÅÅh – Vurma…har saknat deras quinoasallader, helt klart. Du får komma förbi Kungsholmen-vurmna. Det är min favvo, och den ligger i mitt hus : )GRATTIS till tentan!!

 • Reply
  Ann
  28 oktober, 2010 at 18:55

  >Vilken skräll att du klarade tentan med nästan 100% rätta svar…;)
  Stooort grattis iallafall, jätteroligt!!!
  Kram!

 • Reply
  frida
  28 oktober, 2010 at 20:07

  >Kvalitetsvänskap it is. Är helt klrt sugen på att testa mackan som jag INTE kunde få ;). Tack för timmen!

 • Leave a Reply