glädje,  mitt Stockholm,  restaurangtips,  stockholmstips,  vänskap

>♥ Vurma ♥

>Jag måste ju berätta om min lunch igår…lunchen som Frida tog initiativ och Åsa också anslöt till. Vilken otrolig kvalitetstid det är att få sitta med två energiska själar i en hel timme och bara svamla om allt och inget. Boost på hög nivå!

Ännu mer kvalitetstid blir det ju självklart att sitta på ett helt galet mysigt ställe när hösten smyger runt utanför… Vurma i Vasastan har alltid varit en favorit, och igår fick Birger Jarlsgatans systerrestaurang besök. Vilket ställe! Jag fullkomligt älskar den mysiga inredningen, atmosfären och värmen som fyller hela lokalen…och det finns en överhängande risk att jag kommer att bli obotlig stammis där i vinter.

Besöket blev ju inte direkt tråkigare av att en av dagens rätter var quinoasallad med (en av mina favoriter) varmrökt lax. Att mailet om att jag klarat min tenta med bred marginal trillade in när jag som bäst satt där och pratade om tjurrus, träningskonvent och barnafödsel. Gårdagens lunch var en av veckans höjdpunkter, minst sagt, och jag är glad att Vurma kommer att få besök av mig och min bästa vän redan på tisdag igen.
Let’s make this Thursday even better – ok?
Foton: Privata.

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.