utbildningar

>Är här istället för där

>

Lördag morgon och jag är någonstans där jag egentligen inte ska vara…helgens jobb är nämligen bortbytt mot soffhäng här hemma. Men det är inte soffhäng som i att slöa och ha dvd-maraton. Nej, jag insåg att två dagars arbete fick offras för att plugga.
Solen skiner från en klarblå himmel utanför fönstret, det är en bländande vacker höstdag som jag tänker känna på lite senare idag, men innan det ägnar jag all min energi åt ursprung, fästen, retledningssystem och energibildning…bland annat. Studietekniken är näst intill obefintlig så jag kommer med största säkerhet att lära mig onödigt mycket mer än jag ”behöver”. Well…du lär väl för livet och inte för tentan…eller hur var det nu?

Ha en fin lördag mina vänner, och stort lycka till till alla som tar sig an Tjurruset i kylan idag – imponerande!
Foto: Privat. Ett par kilo plugg.

5 kommentarer

 • soffan

  >Yeps, snart ska även jag börja plugga in alla skelettdelar på latin, samt ursprung och fästen till alla muskler. Men inte riktigt än… Anatomitentan är ju inte förrän i januari ;).

 • Ellinor

  >Du är inte ensam om att spendera lördagen med skolrelaterat arbete. Just nu har jag lunchpaus och tänkte sedan gå ut en sväng, men sedan är det tillbaka till böckerna som gäller.
  Lycka till!
  Kram

 • Irina

  >Hoppas att lördagen varit till belåtenhet och att söndagen blir ännu bättre. Blir nästan lite avis på att du pluggar. Vill också! Fast vet inte varför… förutom att det är så kul. 🙂

  Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.