conventions,  träning

>Framme på andra sidan!

>

Resan till Göteborg började ju synkat och bra. Helt oplanerat fick jag och Åsa på oss exakt likadana Nikes…great minds think alike?


Kom fram till hotellet för ett par timmar sen, övertrötta efter att vi båda gått upp tidigt imorse och inte fått (eller passat på att ta) en enda minut sömn på tåget. För mycket energi på ett och samma ställe och alldeles för mycket att prata om helt enkelt… Fick trevligt middagssällskap i form av en smått jetlagged Åsa och en av Sveriges bästa norrmän, och jag fick också äntligen hälsa på lilla Charles som är här med mamma och pappa. Vilken liten guldklimp!


Snart dags att sova, vi behöver båda lite extra sömn och imorgon ska man vara fit for fight för att svettas i fem timmar… Nu kör vi!
Foto: Privat. Våra skor.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.