conventions,  träning

>It’s Friday, I’m in love!

>Trött som f*n (läs: illamående) och inte alls utvilad och redo för fem timmar träning imorgon. Sovit alldeles för få timmar, och de timmar jag har lyckats sova har varit av den sämsta kvaliteten ever. Väskan är packad, men den packades i ett halvt komatillstånd så jag har bara en vag aning om vad som finns i den.
Men vad gör det? Det är fredag, jag är kär i livet och om några timmar sitter jag äntligen på ett tåg med fina Åsa, som precis som jag verkar inställd på att ta igen lite sömn på vägen ner till miniträningssemestern i Göteborg…sweet! Ser verkligen fram emot att komma till hotellet, varva ner och ha en lugn och skön kväll inför den totala urladdningen imorgon!

Imorgon bitti kommer jag att vara mer än redo, och det ska bli kul att få träffa alla träningsvänner jag inte har sett på väldigt länge. Mixen HOTMojoYoga, KettlebellsXtreme, BodyCombat, Step it up (1000 år sen…) och BodyPump (2000 år sen) kommer att ge mig och min kropp total tillfredsställelse och starta om hela systemet efter den här överfulla hösten. Let’s do this!

Ses vi på The Convention imorgon?

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.