i have a dream,  träning

>What a day…

>Det snurrar på nu. Ja, livet alltså. Det snurrar liksom sådär snabbt så att man verkligen måste vara vaken på riktigt för att hänga med…och jag gillar det! Torsdagen har tagit snurrpriset hittills den här veckan…
Först och främst full fart på (underbara!)jobbet. Höstlov så många kunder är bortresta, men jag har ju en förmåga att dra igång en massa andra projekt ändå så jag har att göra…minst sagt.

Mitt på dagen damp ett mail ner i min inbox. Ett riktigt kul mail som relaterar till min träning och som skall följas upp med ett trevligt möte på måndag…sen hoppas jag ha något kul att berätta!

Bara en pytteliten stund senare kom nästa mail. Det mailet handlade dock om något helt annat, och jag har gått och hoppats och väntat på det i snart en månad. Vågade inte öppna det så en kollega fick läsa, och jag kan bara säga att lunchen smakade godare än på länge efteråt. Ett nervöst steg framåt i en otroligt långdragen process som jag känner att jag kanske borde låta er ta del av..? Måste sova på saken.

Skuttade iväg tidigare från jobbet, drog på mig alldeles för korta hotpants (läs: trosor) och mötte upp ett gäng likasinnade för att förevigas i den ena efter den andra posen…återkommer när jag vet när och hur ni kan njuta(?) av resultatet…

Vidare hem för att ladda om och packa ett halvt ton träningskläder inför morgondagens tripp till Göteborg, och meningen var också att jag skulle ta en löprunda i höstmörkret. Väl hemma kom jag dock bara så långt att jag fick i mig lite efterlängtat kaffe, sen började jag pyssla med lite personliga issues som fick min luft att totalt försvinna ut i tomma intet. Insåg att en vilodag efter sex träningsdagar i sträck kunde få vara på sin plats, och löpningen fick känna sig ignorerad. Fem timmar träning på lördag kräver kanske också sin lilla uppladdning..?

Well…tvistade torsdagen är snart till sin ända, och nu återstår bara att på ett smart sätt lyckas packa träningskläder för HOTMoJo yoga, Kettlebells Xtreme, BodyCombat, Step Up och BodyPump utan att jag behöver en stor resväska…wish me luck.

Hur har er torsdag varit?

6 kommentarer

 • Ellinor

  >Det mest spännande som hänt här idag har nog varit ett besök på posten, införskaffandet av två rosa eiffeltorn samt tentaskrivande. Ibland är vardagen bara just vardag. Då är det skönt att kunna få ta del av någon annans, lite mer nyanserade version.
  Stor kram

 • Mela

  >Yes please – do tell! Nyfiken!

  Hoppas ni får en fantastisk dag i Gbg – med de klasserna blir det nog svårt att misslyckas…

  Och du, förresten: jag går på Christian Kjellvander med två kompisar, häng på om du vill!

  Kram, Mela

 • JoHo

  >Åh, dina inlägg smittar av sig! Man känner hur det snurrar på och finns en massa energi överallt som sprutar åt alla håll! Och jaaa, berätta, berätta! Nyfiken jag med! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.