Okategoriserade

>Hulken?

>

Jag blev less på alla mina svarta träningskläder idag och drog på mig det mest färgglada jag hittade i garderoben. Sinnesstämningen (och min överskottsenergi efter ett spännande telefonsamtal efter frukosten) spelade verkligen roll i mitt val av kläder idag…
Kände mig nästan som Hulken inne på gymmet…minus den lilla detaljen att hans bästa gren kanske inte är 30 kilometers cykling? Det var dock mitt fokus idag, och jag räknar kallt med skön seghet i benen imorgon efter att ha legat på gränsen till (och ibland över) mjölsyra i en timme…
Favoritmagövningen efteråt var oplanerad och bara en bonus, men jag känner redan att det gör ont när jag skrattar…stabilt. Jag är på g, jag känner det.
Foto: Privat. Kermit?

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Träningsglädje
  24 november, 2010 at 18:05

  >färg ÄR fin(as)t!!

 • Reply
  Mela
  24 november, 2010 at 18:07

  >Snyggt! Jag kände just hur jag drabbades av ett behov av färgglada byxor! Kanske, kanske på the Nike Blast… Det ryktas ju att det ska finnas lite färg där!

 • Reply
  ÄtaTränaKämpa
  24 november, 2010 at 18:32

  >Åh, fina byxor!

 • Reply
  Jojohanna
  24 november, 2010 at 19:21

  >Jaaa! Färg! Jag vill också ha fler färgglada träningsbyxor. Ska skriva till tomten på direkten!

 • Leave a Reply