Okategoriserade

>Hulken?

>

Jag blev less på alla mina svarta träningskläder idag och drog på mig det mest färgglada jag hittade i garderoben. Sinnesstämningen (och min överskottsenergi efter ett spännande telefonsamtal efter frukosten) spelade verkligen roll i mitt val av kläder idag…
Kände mig nästan som Hulken inne på gymmet…minus den lilla detaljen att hans bästa gren kanske inte är 30 kilometers cykling? Det var dock mitt fokus idag, och jag räknar kallt med skön seghet i benen imorgon efter att ha legat på gränsen till (och ibland över) mjölsyra i en timme…
Favoritmagövningen efteråt var oplanerad och bara en bonus, men jag känner redan att det gör ont när jag skrattar…stabilt. Jag är på g, jag känner det.
Foto: Privat. Kermit?

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.