glädje,  mitt Stockholm,  styrketräning,  vänskap

>Livskvalitet*

>

Efter ett mjölksyredränkt pass på gymmet, bestående av 2 km löpning, benspark, baksida lår på pilatesboll, benpress (tackar en kollega för hets…), knäböj, raka marklyft och avslutande ryggresningar med viktplatta, crunches och ytterligare 3 km löpning, stapplade jag ut på stan och spontanköpte en svart historia som kommer att passa bra på en härlig och smått försenad halloweenfest som jag blivit inbjuden till nästa fredag. Hatar att jaga kläder och älskar när de bara hänger där mitt framför näsan och ber om att få följa med hem.
Vidare in på Carlings och insåg att det är bästa stället att hänga på för att få en dos amerikansk rock. Creed strömmade ur högtalarna, jag svävade iväg i fantasin och glömde nästan bort mina darriga ben för en sekund.

Kvällens höjdpunkt väntade – en mer än efterlängtad middag med min bästa vän. Fantastiska Vurma var platsen, analysera livet tillsammans med en god quinoasallad med räkor och ett glas vin blev facit. Hjulet snurrar lite för fort ibland, och vi som är vana att ses oändligt mycket mer än vi ses nu hade onekligen ett och annat att prata om. Kärlek. Jobb. Minnen. Drömmar. Framtid. Dåtid. Skratt. Smärta. Alltså, helt ärligt – vad skulle man göra utan en riktig vän?


Sovmorgon imorgon, vilket innebär noll stress att lägga mig tidigt, och den lilla detaljen tillsammans med det andra gör det här till en helt underbar tisdag. Underbar, I tell you…
Foto: Privat. Vurma…kärlek. *Förklaring här.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.