glädje vila

>Allt jag begär

>

Fredag. Ledig. Vaknar med nytt ben som bär mig som det ska. Testbrygger ett nytt kaffe från Gevalia (utan att få oväntat besök). Ser en helt underbar decembersol. Konsluterar kiropraktorn och tar ännu en vilodag. Kryper upp i soffan och tittar ut på ett ymnigt snöfall. Josh Groban på högsta volym. Pepparkaksljus. Mysbrallor. Lite senare ett välbehövligt lyxbesök hos min frisör och ikväll vankas det julfest.
Typisk bra dag.
Foto: Privat. Från min balkong den 3 december 2010.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Träningsglädje
  3 december, 2010 at 14:01

  >STORT mys på det!!!

 • Reply
  annika
  3 december, 2010 at 20:17

  >Fina! Jag la upp myskortet på dig i bloggen

 • Reply
  "oroshjärta"
  4 december, 2010 at 08:30

  >pepparkaksljus det vill ja med ha! Vartifrån? Kram!

 • Leave a Reply